Για σένα που υπομένεις τον βιασμό..


20131019-110208Γράφει η Στεφανία Λυγερού

Αν παρακολουθείς τις συζητήσεις τους , ανακαλύπτεις μαργαριτάρια…

Είχαν καλέσει αυτόν που έφτιαξε τον νόμο για τον φόρο στα ακίνητα. Έχουν συνυπολογίσει ένα ποσοστό κόσμου (περίπου 15%) που δεν θα πληρώσει. Ρωτάνε ποιος θα πληρώσει τη διαφορά; Εμείς που πληρώνουμε. Α,χα,χα,χα,χα,χα

Ναι φωστήρες μου, εσείς που τους πληρώνετε θα ξαναμαναπληρώνετε! Η συναίνεση έχει κι ένα κόστος.

Λέει μία άλλη, με τον νόμο αυτό η κυβέρνηση αυτο-ακρωτηριάζεται. Η επαρχεία πρωτίστως βάλλεται, όσοι δηλαδή τους ψήφισαν!!!!

Βάλλονται αυτοί που τους ψηφίζουν… Να κλάψω τώρα ή μετά;;

Κι ένα άσχετο αλλά σχετικό. Οι της παιδείας τρώνε πίπα και δεν μπορούν να βγάλουν κι άχνα. Τους γαμούν με το γάντι, με διάφορους τρόπους, όπως πχ κωλυσιεργώντας τις αποσπάσεις (αφορά όσους δεν κατοικούν εκεί όπου είναι η οργανική τους θέση). Μένει ο άνθρωπος Κομοτηνή και τον στέλνουν να δουλέψει σε σχολείο στον Πειραιά.

Είναι ένα από τα έξοχα κόλπα που χρησιμοποιούν για να προκαλέσουν παραιτήσεις. Και πρόσεξε δεν μπορεί ο δ.υ. να βγάλει ούτε κιχ. (Στα κόλπα είναι μάνες κατακαημένες οι προδότες.)

Στο σύνολό του, δες ποιον πηδάνε οι βάρβαροι σήμερα: Αυτόν που τους δίνει ψηφαλάκια, αυτόν που τους πληρώνει, αυτόν που στηρίζει την εξολοθρευτική τους πολιτική, αυτόν που τους δίνει την νίκη στο πιάτο (αμαχητί). Καταβάλλω προσπάθεια για να μην κλάψω..

Το μαρτύριό σου θα τελειώσει όταν πάψεις να τους βοηθάς. ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος που στέκονται ακόμη στα βάθρα τους. Πλήρωνε λοιπόν και το κόστος.

Ανήκω στο ποσοστό του λαού εκείνο (αστάθμητος παράγοντας) που: γνωρίζει το δίκιο του, έχει καταγγείλει τους προδότες, δεν αναγνωρίζει καμία εκ των χουντικών κυβερνήσεων από το 2009 κι ενταύθα, δεν πληρώνει κουραδοπολιτεία, δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα, δεν υπακούει σε κανέναν παράνομο νόμο – τροποποίηση / βεβήλωση του Δημοκρατικού Ελληνικού Συντάγματος, αντιστέκεται με ΚΑΘΕ τρόπο στο ξεπούλημα της χώρας και… ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΛΑΝΟΥΝ!!

Εσύ ξάσου, που λεν κι οι Κρητικοί. (Ο βιασμός σου επιλογή σου είναι.)

Έμαθα ότι τρομοκράτης νοείται και όποιος γράφει σε μπλογκς/αναρτά σχόλια που υπονομεύουν την σταθερότητα της χώρας………..

Τι άλλο πρέπει να κάνω; Γιατί δεν με συλλαμβάνουν, να με ταΐζουν τσάμπα οι προδότες;;;;;

όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιήσω εναντίον τους, με όποιον τρόπο κι αν τους πολεμήσω, όσο κι αν παρανομήσω, ΔΕΝ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ γι’ αυτό μου τον κλάνουν…

Σύμφωνοι, όμως τότε.. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

.

εικόνα