ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

To » Τόνοι και Πνεύματα »  αναδημοσιεύει τακτικά, στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλα ιστολόγια, αλλά και στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την ανάδειξη του νέου μέσου, που ονομάζεται «κυβερνοχώρος» άρθρα και απόψεις άλλων bloggers. Στην περίπτωση αυτή παρατίθεται πάντοτε η πηγή και συνεπώς, το παρόν ιστολόγιο, αποποιείται κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.

Το ιστολόγιο, διατηρεί το δικαίωμα και επιθυμεί να προβάλλει αφιλοκερδώς, επιχειρήσεις, οι οποίες κατά την εκτίμηση του χρήζουν προβολής.

Το ιστολόγιο διατηρεί το δικαίωμα, να ενθέτει διαφημίσεις τρίτων (affilliate programs) όπως του google adsense και παρόμοιων ακόμη και χωρίς να εισπράττει τα έσοδα, για λόγους εμφάνισης, καλλιτεχνικής ιδιομορφίας ή αύξησης του ενδιαφέροντος του κοινού.

Το περιεχόμενο των διαφημίσεων δεν καθορίζεται από το ιστολόγιο.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε, ότι κάτι σας θίγει καθ’οποιονδήποτε τρόπο, είτε υπάρχει υλικό του οποίου είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων (copyright), παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου στο tisagorevei@gmail.com , για να επανορθώσω άμεσα.

Όλα όσα ακολουθούν είναι προϊόντα  πιθανον της φαντασίας μου,των φίλων μου ή της δικής σας.

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ!

Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ