Μία απάντηση στον Εμμανουήλ Σαρίδη του ιστοτόπου «Βerlin Αthen»


Νίκος Γεωργαντζάς

Νίκος Γεωργαντζάς

Χαίρε Μανώλη Σαρίδη,

Ευχαριστώ σε πριν από κάθε τι άλλο, γιά την ευκαιρία που μου δίνεις να εκφράσω την άποψή μου. Ακόμη και το ότι μου δίδεις αυτήν την ευκαιρία σημαίνει πως εξακολουθείς ίσως να διατηρείς μέσα σου μία ελληνικοτάτη παιδιάστικη ανοιχτομυαλιά, που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τα παιδαριώδη ξεσπάσματα πολλών από τις ανισόρροπες μυρμηγκόμυαλες κλίκες που τελευταία φιλοξενείς στον ιστότοπό σου «Βerlin Αthen»: http://www.berlin-athen.eu/.

 

Πρώτον, οι άνθρωποι της ανωνύμου, μη κυβερνητικής οργανώσεως υπακούων υπηκόων (http://banquedorient.org/web/?p=2123), όχι μόνον λανθασμένα νομίζουν πως είναι δήθεν ‘πολίτες’, αλλά επίσης λανθασμένα νομίζουν πως έχουν την εξουσία (που τους δόθηκε από που ακριβώς;) να υποκαταστήσουν τους αρμοδίους πολιτειακούς θεσμούς, που νομικά και νόμιμα πρέπει να κάνουν τον έλεγχο των προτάσεων χρηματιστικης του Αρτέμη Σώρρα προς την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι όμως ποτέ δυνατόν δύο απανωτά λάθη να μας κάνουν κάτι σωστό;

 

Δεύτερον, όλα όσα οι άνθρωποι της ανωνύμου, μη κυβερνητικής οργανώσεως υπακούων υπηκόων, με τόσο μένος και πυγμή υπερασπίζονται, συναποτελούν την δολοφονική πράξι της διεθνούς και ντόπιας χρηματιστικής, που αποβλέπει στον αφανισμό του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού, και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Γίνονται δηλαδή συνένοχοι οι άνθρωποι τούτοι της ανωνύμου, μη κυβερνητικής οργανώσεως υπακούων υπηκόων, στο έγκλημα της γενοκτονίας που σοβεί στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όπως πάρα πολύ αναλυτικά και ήρεμα εξηγεί ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης στο ΔΙΟΝ TV:EYZHN, 08/02/2013 (http://antistasitora.blogspot.gr/2013/02/tv_13.html).

 

Τρίτον, τούτες τις μέρες του αφανισμού του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο, όλες και όλοι μας πρέπει να διαλέξουμε ένα πολεμικό στρατόπεδο. Η επιλογή μας όμως, όχι μόνον εύκολη είναι, αλλά και υπεραπλουστευμένη είναι: Ή Ελλάς ή προσκυνάς!

Ουαί, βαβαί, παπαί, ιαταταί!

 

Νίκος Γεωργαντζάς

Aντιπρόεδρος

Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (EndNationalDebt:http://ei-end.org/)

Αναρτήθηκε στις ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 2 Σχόλια »

2 Σχόλια to “Μία απάντηση στον Εμμανουήλ Σαρίδη του ιστοτόπου «Βerlin Αthen»”

  1. Τράπεζα της Ανατολής (@banquedorient) Says:

    Μια απάντηση από το Banquedorient.org στο Νικόλαο Γεωργαντζά, προσωρινό παράνομο αντιπρόεδρο της End National Debt

    Αξιότιμε κ. Νικόλαε Γεωργαντζά,

    πρέπει να έχετε παρατηρήσει ότι η έρευνα που πραγματοποιούμε στο Banquedorient.org γίνεται με στοιχεία και όχι με λόγια του αέρα. Γνωρίζουμε ότι είστε ένας αξιόλογος επιστήμονας με σημαντικό έργο, όμως όπως και στις δημοσιεύσεις σας, την αλήθεια των γραφομένων σας τη συνεπικουρούν οι πηγές σας.

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση των απόλυτα πλαστών συναλλαγματικών που προωθείτε, πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν είμαστε ιθαγενείς στην αμερικάνικη ήπειρο για να μας δίνετε καθρεφτάκια. Είμαστε Έλληνες! Έχετε κάποια στοιχεία ή αποδείξεις ότι έστω μία από τις πληροφορίες που αναρτήσαμε είναι αναληθής; Γιατί φλυαρείτε, μήπως φταίνε οι κακές παρέες και σύντομα θα αρχίσετε να γράφετε με κεφαλαία και χωρίς σημεία στίξης;

    Ευτυχώς εμείς είμαστε πολίτες, με την απόλυτη εφαρμόσιμη έννοια του όρου και όχι στο ιδεατό της απόλυτης αιθεροβάμουσας ανυπαρξίας, στο όνομα μιας μελλοντικής εκ και βιαζόμενης, επιθετικής και αναγκαστικής κοινωνικής προσαρμογής.

    Το δικαίωμα μας να ελέγχουμε εσάς και τους συνεργάτες σας, για τα πλαστά ομόλογα που εσείς προσωπικά διαφημίζετε “μοντελοειδώς”, πηγάζει από τις υποχρεώσεις μας ως πολίτες και όχι από τις ονειρώξεις σας σαν πολιτικός.

    Κατανοείστε πως το σύνθημα σας για αλλαγή του συντάγματος, εκτρώθηκε μετά βδελυγμίας από τους συντρόφους σας, που το ζύγισαν στην πειραγμένη ζυγαριά τους και πλέον χρησιμοποιούν τα πλαστά ομόλογα για να σκλαβώσουν τους Έλληνες πολίτες. Αν τους ακούσετε να ομιλούν θα καταλάβετε πως δεν είναι και μακριά από το σκεπτικό τους τα τανκς και οι εθνικές εκκαθαρίσεις. Είστε συνοδοιπόρος και σε αυτά;

    Σας παρακαλούμε θερμά, επειδή εσείς δεν μας γνωρίζετε, αλλά εμείς φροντίζουμε να γνωρίζουμε καλά τους συμμετέχοντες σε σπείρες, να προσπαθήσετε όταν κατηγορείτε κάποιους για υπακοή, να μην είστε γονυπετής μπροστά στον ανώτερο σας, απαίδευτο απατεώνα κ. Σώρρα. Συμφωνούμε μαζί σας απόλυτα στο Ή Ελλάς ή προσκυνάς!”. Εσείς δυστυχώς έχετε επιλέξει το “Σώρρας και φυλακή”.

    Αλλά το χειρότερο είναι ότι δηλώνετε και αντιπρόεδρος της Ellas National Debt. Πόσο σίγουρος είστε ότι έχετε αυτόν τον τίτλο; Με απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, φοροφυγάδες και απατεώνες σχετίζεστε… μην είστε και τόσο σίγουρος.

    Banqueorient.org