Χ.Α : Δελτία Τύπου 22/04/2014 [ 15:18-18:33-20:44 ]


Χρυσή Αυγή logo_sqΟι γερμανοί εξευτέλισαν και πάλι τους υπαλλήλους τους Σαμαρά-Βενιζέλο

Τα ανδρείκελα των ξένων τοκογλύφων, Σαμαράς και Βενιζέλος, είπαν και πάλι ψέμματα στον ελληνικό λαό. Οι γερμανοί τους εξευτέλισαν για πολλοστή φορά, απειλώντας πως δεν σηκώνουν κουβέντα για γερμανικές αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο. Ούτε ευρώ δεν έχουν σκοπό να δώσουν στην Ελλάδα από τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια που μας οφείλουν με βάση τις διεθνείς συνθήκες.

Η κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου δεν διστάζει να καταδικάσει σε θάνατο χιλιάδες Έλληνες για να αυξήσει τα υπερκέρδη της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας. Είναι καιρός να απαλλαγούμε από τους προδότες της Νέας Πασοκρατίας. Στις 18 και 25 Μαΐου ο ελληνικός λαός θα δώσει την λύση: μία αληθινή εθνική ηγεσία με την Χρυσή Αυγή πρωτοπόρο είναι η μόνη που μπορεί να αγωνιστεί για τα δίκαια της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

______________________________________________________________________________________________

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής

 

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής

Το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου – σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων – απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους. Ιατροί, καθηγητές, επιστήμονες κύρους, αλλά και Έλληνες αγρότες, επαγγελματίες, φοιτητές ενωμένοι συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική μάχη της 25ης Μαϊου. Μία μάχη από την έκβαση της οποίας θα κριθεί εν πολλοίς και το πολιτικό μέλλον της χώρας.

 

Ακολουθούν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών μας:

 

Λάμπρος Φουντούλης

«Να νικήσουν οι Ιδέες για μία Ελλάδα Ελεύθερη και Ανεξάρτητη, με διάλογο και επιχειρήματα, όπως θα επιθυμούσε και ο Γιώργος μας»

Ο κ. Λάμπρος Φουντούλης είναι πατέρας του Ήρωα Γεωργίου Φουντούλη, που έδωσε την ζωή στον Αγώνα για μία Ελεύθερη Ελλάδα. Ο κ. Λάμπρος θεώρησε ιερή του υποχρέωση να συνεχίσει τον Αγώνα αυτόν εις μνήμη του Γιώργου μέχρι την τελική δικαίωση. Από την πρώτη στιγμή της θυσίας είχε δηλώσει: «Είμαι περήφανος για τις Ιδέες του και τον Πατριωτισμό του Γιώργου. Είδα πως έβαλε τα στήθια του μπροστά ανοίγοντας τα χέρια για να προστατεύσει τα αδέρφια του. Δεν είμαι εγώ που θα ακυρώσω τις ιδέες και τα πιστεύω του. Εγώ ξέρω τι λεβέντη μεγάλωσα με τις αξίες και τις αρχές που με μεγάλωσε και εμένα ο πατέρας μου. Τις ίδιες αξίες μεταλαμπάδευσα και εγώ στο παιδί μου. Έγινε ένας περήφανος ΕΛΛΗΝΑΣ που ήθελε να ζήσει σε μια καλύτερη ΕΛΛΑΔΑ. Χωρίς κλέφτες απατεώνες λωποδύτες που βλέπουν τους Έλληνες σαν αριθμούς και τους ρημάζουν τις ζωές όπως τους προστάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι που θεωρούν την Ελλάδα αποικία τους».

Μιχαήλ Ν. Τσακίρης

Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου Χρυσής Αυγής,
Υπεύθυνος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Γεννήθηκε το 1972. Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. Ελεύθερος επαγγελματίας, διευθυντής τεχνικού γραφείου. Παντρεμένος με δύο παιδιά. Ομιλεί απταίστως Αγγλικά, Γερμανικά, καθώς και Γαλλικά και Σερβοκροατικά. Ενεργό στέλεχος από τα φοιτητικά του χρόνια (1993) στον Λαϊκό Σύνδεσμο.

 

 

Δρ. Επαμεινώνδας Ν. Στάθης

Ορθοπαιδικός Χειρουργός, τ. Διευθυντής Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός» – Πρόεδρος Ε.Κ.Ο.Φ.

Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικευθείς στην Ορθοπαιδική Χειρουργική στην Μεγάλη Βρετανία, όπου και υπηρέτησε εις τα κάτωθι Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία: Saint George’s Hospital (London), Notley Orthopaedic Hospital, Ipswich Hospital, Edgware Hospital, Royal National Orthopaedic Hospital. Μέλος Δ.Σ ΕΙΝΑΠ (Ενώσεως Νοσοκομειακών Ιατρών Αθηνών Πειραιώς) και Μέλος Δ.Σ ΟΕΝΓΕ. Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Εθνικού Κινήματος Νέων Επιστημόνων. Διετέλεσε Πρόεδρος της Εθνικής Κοινωνικής Οργάνωσης Φοιτητών (Ε.Κ.Ο.Φ.).

 

 

 

 

Δρ. Γεώργιος Γαλέος

Οικονομολόγος – Διδάκτωρ Οικονομίας Πανεπιστημίου Ζυρίχης

Γεννήθηκε το 1958 στον Πειραιά. Είναι Πτυχιούχος Οικονομίας και Πληροφορικής και Διδάκτωρ Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης. Διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου σε ελβετικές εταιρίες επί εικοσαετία.

 

 

 

Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος

Δικηγόρος – Διδάκτωρ Νομικής Πανεπιστημίου Φράιμπουργκ

Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου δικηγορεί επί τριακονταετία. Γνώστης γερμανικής, γαλλικής, αγγλικής και τουρκικής γλώσσης. Έχει αγωνιστεί για την εθνική αφύπνιση μέσω πληθώρας άρθρων στον τοπικό Τύπο επί μία εικοσαετία γύρω από τα μείζονα ζητήματα της Θράκης μας. Πρωτοστάτησε στον αγώνα του δικηγορικού κόσμου της χώρας ενάντια στην σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

 

 

Γεώργιος Χασιώτης

Δικηγόρος, Υπεύθυνος Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων

Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και  απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατάγεται από τα Γρεβενά, γεννήθηκε  στην Θεσσαλονίκη το 1973 και είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών. Πρωτοστάτησε στην ίδρυση και την εκλογική κάθοδο της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, προκαλώντας τριγμούς στο κατεστημένο που ποδηγετεί τον νομικό κόσμο της χώρας.

 

 

Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης

Μαθηματικός – Συγγραφέας

 

Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Ομιλεί την αγγλική και γερμανική γλώσσα. Είναι συγγραφέας του έργου «Ο οικονομικός Πόλεμος και οι αντανακλάσεις του» που κυκλοφόρησε το μορφωτικό ίδρυμα ΑΙΓΙΣ. Παντρεμένος και πατέρας μίας νεαρής Ελληνίδας.

 

 

 

Μαρία Τσιορλίνη

Γραφίστρια – Μέλος Δ.Σ. Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης

Γεννημένη το 1981 στη Θεσσαλονίκη. Γραφίστρια και Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Τεχνικών Τύπου Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει από νεαρή ηλικία στις εκδηλώσεις του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής και γίνεται ενεργό μέλος το 2000.

 

 

 

 

 

Φωτεινή Πατσαλή

Μηχανολόγος Μηχανικός – Μητέρα δύο παιδιών

Γεννήθηκε το 1975. Έγγαμη μητέρα δύο παιδιών. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και από το 2001 δραστηριοποιείται  επαγγελματικά στον τομέα των κατασκευών σε τμήμα  μελετών  και επίβλεψης έργων υποδομής με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας. Εκπαιδεύτρια Δημοσίων ΙΕΚ και τεχνικός ασφαλείας σε ιδιωτικές εταιρείες. Μιλά αγγλικά και ιταλικά.

 

 

 

 

 

Νικόλαος Κωνσταντίνου

Αρχισυντάκτης Εφημερίδας «Χρυσή Αυγή»

Γεννημένος το 1979 στην Αθήνα. Συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου και αρθρογραφεί τακτικά στα έντυπα του Κινήματος. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 

 

________________________________________________________________________________________________

Οι τουρκοπροσκυνημένοι του Σύριζα όργανα του τουρκικού προξενείου

Οι τουρκοπροσκυνημένοι του Σύριζα ταυτίζονται με την ανθελληνική γραμμή ΝΔ – ΠΑΣΟΚ που έχουν ξεπουλήσει τα εθνικά μας δίκαια στους τούρκους. Η αποπομπή της ρομά υποψήφιας με μοναδική αιτία τις δηλώσεις της υπέρ της Ελλάδας αποδεικνύει ότι το απόκομμα του Τσίπρα έχει καταστεί όργανο της τουρκικής προπαγάνδας. Στις 25 Μαΐου οι Έλληνες θα μαυρίσουν τους τουρκοπροσκυνημένους και θα στηρίξουν το Εθνικό και Λαϊκό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

 

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: