Μ.ΙΑΤΡΙΔΗ : ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 09/04/2014 [ 12:04-13:51-15:01 ]


Μίκα Ιατρίδη Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ στο Ν. Δωδεκανήσου

Μίκα Ιατρίδη
Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ στο Ν. Δωδεκανήσου

Ρόδος, 9 Απριλίου 2014

 Μίκα Ιατρίδη: «Όχι άλλες προφορικές διαβεβαιώσεις. Ενημερώστε επίσημα για το τι θα γίνει με τους οδηγούς ασθενοφόρων στη Λέρο, αλλά και τα άλλα νησιά».

Με την επιστροφή της από την επίσκεψη της στη Λέρο και την Κάλυμνο, όπου και της γνωστοποιήθηκε το ζήτημα με τη διαθεσιμότητα όλων των οδηγών ασθενοφόρων της Λέρου, η βουλευτής Δωδεκανήσου προχώρησε και στην κατάθεση ερώτησης προς τον Υπουργό Υγείας για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

«Οι προφορικές διαβεβαιώσεις των αρμοδίων δεν αρκούν», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη και επεσήμανε ότι «χρειάζεται να δεσμευτούν για το τι σκοπεύουν να κάνουν, γιατί το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τη Λέρο, αλλά και άλλα νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων».

Η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε επισημάνει το πρόβλημα και στο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κατά την παραμονή της στη Λέρο και τη συμμετοχή της στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Θεραπευτήριο του νησιού, αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην ερώτηση της, η Μίκα Ιατρίδη ζητά να ενημερωθεί για τα μέτρα που θα λάβει το Υπουργείο Υγείας ώστε να μην μείνουν ούτε για ένα λεπτό η Λέρος και τα νησιά που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα χωρίς οδηγούς, ενώ ζητά να πληροφορηθεί και το σχεδιασμό του Υπουργείου σχετικά με τους σταθμούς ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Υγείας                                          

Θέμα: «Χωρίς οδηγούς ασθενοφόρων η Λέρος για ένα μήνα. Αντίστοιχα προβλήματα και σε άλλα νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων».

Οι δήθεν διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης έχουν οδηγήσει σε πλήρη απορρύθμιση τις υπηρεσίες υγείας στα ακριτικά νησιά, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Τελευταία μεταρρυθμιστική επιτυχία της κυβέρνησης είναι να μείνει η Λέρος χωρίς ούτε έναν οδηγό ασθενοφόρου, ούτε έναν, από τη στιγμή που όλοι οι οδηγοί, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων ότι οι οδηγοί θα επαναπροσληφθούν σε έναν μήνα, οι κάτοικοι των νησιών, όπως η Λέρος, αγωνιούν για το τι θα γίνει στο διάστημα που οι οδηγοί θα είναι σε διαθεσιμότητα. Περαιτέρω, ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στο διάστημα αυτό μεσολαβούν και οι γιορτές του Πάσχα, περίοδο κατά την οποία τα νησιά υποδέχονται τους επισκέπτες τους.

Επειδή επανειλημμένα η κυβέρνηση με την πολιτική της δείχνει να απαξιώνει τα νησιά μας και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να δυσκολέψει τις ζωές των κατοίκων. Επειδή έχει αποδειχτεί ότι οι προφορικές διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, πολλές φορές δεν έχουν κανένα ουσιαστικό και πρακτικό αντίκρισμα. Επειδή αντίστοιχα προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλα νησιά στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, όπως η Σύρος και η Νάξος.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

  1. Ποια άμεσα μέτρα θα ληφθούν ώστε να μην μείνει η Λέρος χωρίς οδηγούς ασθενοφόρων ούτε για ένα λεπτό;
  2. Ποια άμεσα μέτρα θα ληφθούν και για νησιά που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα;
  3. Ποιος είναι γενικά ο σχεδιασμός για τη δημιουργία σταθμών ΕΚΑΒ στα ακριτικά νησιά, ώστε να εξασφαλίζονται οι διακομιδές των ασθενών;

Η Ερωτώσα Βουλευτής

Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη

______________________________________________________________________________________

Ρόδος, 9 Απριλίου 2014

Μίκα Ιατρίδη: «Εφαρμόστε το νόμο που ψηφίστηκε πριν ένα χρόνο για την προκαταβολή της σύνταξης των πολυτέκνων».

Να εφαρμοστεί άμεσα ο νόμος 4151/2013 με τον οποίο προβλεπόταν το ποσοστό της προκαταβολής σύνταξης να ανέρχεται σε ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60%) για περιπτώσεις δημοσίων υπαλλήλων που είναι πολύτεκνοι ή για δημοσίους υπαλλήλους με ποσοστό αναπηρίας, ζητά με ερώτηση της προς τον Υπουργό Οικονομικών, η Μίκα Ιατρίδη.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου επισημαίνει ότι μετά από έναν χρόνο από την ψήφιση του νόμου το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει εφαρμόσει τη διάταξη, επικαλούμενο φόρτο εργασίας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων. Η Μίκα Ιατρίδη ζητά με την ερώτηση της να προσδιοριστεί ακριβώς το πότε θα εκδοθεί η αντίστοιχη Υπουργική Απόφαση, και αν υπάρχει η πρόβλεψη τα ποσά αυτά να δοθούν αναδρομικά.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Οικονομικών                                          

Θέμα: «Προκαταβολή Σύνταξης 60% στους συνταξιοδοτούμενους πολύτεκνους Δ.Υ., ένα χρόνο μετά τη ψήφιση του ν.4151/2013».

Σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν.4151/2013, σε περιπτώσεις που ο μόνιμος υπάλληλος ή ο δημόσιος λειτουργός, ισόβιος ή μη, είναι ανάπηρος με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω ή γονέας τριών τέκνων και άνω ή γονέας τέκνου με αναπηρία, ή προστάτης μέλους της οικογένειας με αναπηρία, το ποσοστό της προκαταβολής σύνταξης ανέρχεται σε ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60%) επί των ποσών των δύο προηγουμένων εδαφίων κατά περίπτωση.

Ένα χρόνο μετά την ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου και το συγκεκριμένο άρθρο δεν εφαρμόζεται ακόμη, λόγω προβλημάτων που σχετίζονται με το μεγάλο φόρτο εργασίας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, η οποία στηρίζει μηχανογραφικά την εφαρμογή της προκαταβολής σύνταξης.

Επειδή, πολλοί πολύτεκνοι πίστεψαν στις ανωτέρω νομοθετικές πρωτοβουλίες, για προκαταβολή της σύνταξής τους στο 60% του βασικού τους μισθού και έκαναν το αποφασιστικό βήμα να συνταξιοδοτηθούν και διαψεύστηκαν. Επειδή, έχει καταργηθεί και η κατ` εξαίρεση απόδοση της σύνταξης (επιτάχυνση της διαδικασίας) καθώς και του εφάπαξ στους πολύτεκνους Δ.Υ. Επειδή ήδη έχουν δρομολογηθεί οι μειώσεις στο εφάπαξ των Δημοσίων Υπαλλήλων. Επειδή οι πολύτεκνες οικογένειες πρέπει να στηρίζονται για δημογραφικούς λόγους, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και τις αντίστοιχες αποφάσεις του ΣτΕ.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός

  1. Πότε θα εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση με την οποία θα τεθεί σε εφαρμογή η διάταξη του ν.4151 για την προκαταβολή της συντάξεως στο 60%, στους πολύτεκνους Δ.Υ.;
  2. Ποια πρόβλεψη υπάρχει ώστε τα ποσά αυτά να δοθούν αναδρομικά;

Η Ερωτώσα Βουλευτής

Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη

________________________________________________________________________________________

Ρόδος, 9 Απριλίου 2014

 Μίκα Ιατρίδη: «Ως νέα μητέρα, επιλέγω να υπερασπιστώ τα δικαιώματα ενός μικρού παιδιού και όχι ενός παιδεραστή».

Ομιλία της βουλευτού Δωδεκανήσου, Μίκας Ιατρίδη, ως Ειδική Αγορήτρια, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας».

Τον έντονο προβληματισμό της σχετικά με τις ποινές που προβλέπει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας», εξέφρασε στην αρμόδια Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, η βουλευτής Δωδεκανήσου και Ειδική Αγορήτρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε χαρακτηριστικά ότι «ως μητέρα μικρού παιδιού και εκφράζω την προσωπική μου άποψη, θα σας έλεγα ότι ο χημικός ευνουχισμός είναι το λιγότερο που θα πρέπει να κάνουμε σε εγκληματίες τέτοιου είδους» σημειώνοντας ότι σε ζητήματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, δεν πρέπει να εξισώνεται ο θύτης, αυτός που κακοποιεί σεξουαλικά ένα ανήλικο, με το θύμα που είναι, κατά κανόνα, ένα παντελώς ανυπεράσπιστο παιδί.

Η Μίκα Ιατρίδη αναγνώρισε ότι το νομοσχέδιο βελτιώνει την υπάρχουσα νομοθεσία και λαμβάνει υπόψη του και τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία και το διαδίκτυο και προσπαθεί να ανταποκριθεί σε αυτές, ενώ κάλεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης να κάνει στο άμεσο μέλλον μια δική του μελέτη, μια δική του εκτίμηση και να προχωρήσει σε ευρύτατο διάλογο, προκειμένου να επιβάλλονται ποινές που να ανταποκρίνονται σε εγκλήματα, που ούτε καν κακουργήματα μπορούν να χαρακτηριστούν, γιατί είναι κατά πολύ χειρότερα.

Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας:

Κύριε Πρόεδρε,

Η σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση των παιδιών, καθώς και η παιδική πορνογραφία αποτελούν κατά την άποψή μου τα πιο ειδεχθή και αποτρόπαια εγκλήματα. Ειλικρινά , δεν υπάρχουν λόγοι για να περιγράψει κανείς τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιοποιηθεί σε σχέση με τα αποτελέσματα που έχει η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και ειδικά βρεφών.

Γι’ αυτόν τον λόγο μου προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι πουθενά σχεδόν στο νομοσχέδιο δεν γίνεται καν αναφορά στον όρο «παιδεραστής», όπως επίσης και μια αποστροφή στην έκθεση της δημόσιας διαβούλευσης που συνοδεύει το νομοσχέδιο. Συγκεκριμένα η έκθεση λέει ότι σχολιαστής του νομοσχεδίου πρότεινε τον χημικό ευνουχισμό των δραστών σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, αλλά κρίθηκε, όπως λέει η έκθεση, ότι αυτή η τιμωρία δεν συνάδει στην αρχή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αυτό λέει η έκθεση, η οποία εξισώνει τον θύτη με το θύμα.

Ειλικρινά, απορώ. Είναι δυνατόν να τίθεται θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, όταν ο δράστης έχει βιάσει ένα δίχρονο αγοράκι; Είναι θέμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας, όταν ένας δράστης κακοποιεί ένα κοριτσάκι και το καταστρέφει για όλη του τη ζωή; Είναι δυνατόν να αναγνωρίζεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια σε δράστες τέτοιων εγκλημάτων;

Ως μητέρα μικρού παιδιού και εκφράζω την προσωπική μου άποψη, θα σας έλεγα ότι ο χημικός ευνουχισμός είναι το λιγότερο που θα πρέπει να κάνουμε σε εγκληματίες τέτοιου είδους. Ήδη σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως στην Πολωνία, στην Ισπανία, στην Ιταλία, στην Μεγάλη Βρετανία και πρόσφατα στην Ρωσία έχει ανοίξει αυτή η συζήτηση, ενώ σε άλλες χώρες εφαρμόζεται το μέτρο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ(Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ): Από ποιους κύκλους έχει ανοίξει συζήτηση; Μήπως μπορείτε να μας πείτε;

ΤΣΑΜΠΙΚΑ(ΜΙΚΑ)ΙΑΤΡΙΔΗ(Ειδική Αγορήτρια των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Ανέφερα σε ποιες χώρες έχει ξεκινήσει. Ο καθένας επιλέγει ποιού τα ανθρώπινα δικαιώματα θέλει να υπερασπιστεί. Εγώ, ως νέα μητέρα, επιλέγω να υπερασπιστώ τα δικαιώματα ενός μικρού παιδιού.

Έχετε δει φωτογραφίες στο διαδίκτυο; Κατ’ αρχάς έχει ψηφιστεί στην Πολωνία, όπου από 400 βουλευτές μόνο ένας ήταν κατά. Δεν είναι το ποιος το θέτει και ποιος όχι. Νομοθετικά, συνταγματικά και όσον αφορά τη σωστή διαδικασία, δημοκρατικά έχει περάσει από τη δική τους Βουλή.

Το θέμα είναι ποιος το θέτει και ποιος όχι; Αν θέλετε, να πείτε ότι αντισυνταγματικά η Βουλή της Πολωνίας και η Κυβέρνησή της το πέρασε με μια μόνο ψήφο κατά, με υπόγειες διαδρομές ή παρεμβάσεις τρίτων, που έχουν άλλα συμφέροντα από ό,τι εσείς θέλετε να εννοηθεί ή να υπονοηθεί, τότε να κάνετε πρόταση μομφής και προς τη δική τους Κυβέρνηση. Έχει ψηφιστεί ο νόμος αυτός στην Πολωνία.

Στην Ελλάδα, παράλληλα, και αυτό φάνηκε και προ ολίγου, κανένας δεν τολμά να αγγίξει ή να συζητήσει ή να τολμήσει να σκεφθεί φωναχτά για τέτοιου είδους σκληρά εγκλήματα, για εγκληματίες, οι οποίοι καταστρέφουν τη ζωή μικρών παιδιών.

Σας ξαναλέω, εκφράζω την προσωπική μου άποψη. Σαν μητέρα μικρού παιδιού, σαν νέα γυναίκα, προτιμώ και επιλέγω να τάσσομαι στην πλευρά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των παιδιών και της αξιοπρέπειάς τους, γιατί, δυστυχώς, από μια πρόχειρη έρευνα που μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει στο διαδίκτυο, αλλά και από επιστημονικές έρευνες πάνω στα ψυχολογικά προφίλ των παιδεραστών και των παιδόφιλων, προκύπτει ότι οι δράστες αυτοί υποτροπιάζουν συνεχώς.

Είναι αναρίθμητα τα παραδείγματα, μετά από δύο χρόνια να αποφυλακίζονται και να πιάνονται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε internetcafe να κατεβάζουν πολύ σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Υπάρχουν περιπτώσεις, που οι δράστες φυλακίστηκαν και το ξαναέκαναν και όμως εμείς μιλάμε για την αξιοπρέπεια του δράστη, του βιαστή.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, το παρόν νομοσχέδιο είναι η ενσωμάτωση της συγκεκριμένης οδηγίας, της Ε.Ε. 2011/93, η οποία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη σύγχρονη μάστιγα της παιδεραστίας και της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Κατά την άποψή μου, είναι μια οδηγία, η οποία προσπαθεί να απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα, κυρίως σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό για το τι νοείται σεξουαλική κακοποίηση, ενώ περιλαμβάνει και τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας, κυρίως στο ρόλο των κοινωνικών δικτύων στην προώθηση της παιδικής πορνογραφίας και τον επηρεασμό ανηλίκων να συναντηθούν με ενήλικους.

Ακόμη, λαμβάνονται μέτρα, σχετικά με την κατάργηση των ιστοσελίδων, που προωθούν πορνογραφικό υλικό, ενώ παρέχονται αυξημένες δυνατότητες στις διωκτικές αρχές, προκειμένου να αντιμετωπίζουν περιπτώσεις, που αφορούν στη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Περαιτέρω, περιλαμβάνονται και κυρώσεις σε νομικά πρόσωπα, όταν αυτά επωφελούνται από εγκλήματα αυτού του είδους.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, προφανώς οι συνάδελφοι, οι οποίοι είναι νομικοί, θα μπορέσουν και στην κατ’ άρθρο συζήτηση να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί, όμως, είναι ότι το βασικό πρόβλημα του παρόντος νομοσχεδίου και προφανώς της οδηγίας, εστιάζεται στις ποινές που προβλέπονται.

Οι ποινές αυτές είναι το λιγότερο αστείες. Δεν ξέρω, τι ακριβώς εννοούμε με τον όρο νομικός πολιτισμός ή ευρωπαϊκός πολιτισμός, κράτος δικαίου και ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η πραγματικότητα είναι ότι οι ποινές, που επιβάλλονται στο παρόν νομοσχέδιο και την οδηγία, δεν ανταποκρίνονται στην αγριότητα των συγκεκριμένων εγκλημάτων κατά των ανηλίκων, σε καμία περίπτωση.

Αντίθετα, για να το πω πιο απλά, ρίχνουν στα μαλακά εγκληματίες του χειρίστου είδους, οι οποίοι, όπως είπα και πιο πριν, υποτροπιάζουν συνεχώς, εγκληματίες, οι οποίοι με την πρώτη ευκαιρία που τους δίνεται, φροντίζουν να κακοποιήσουν ξανά σεξουαλικά, ανήλικους.

Είχα την τιμή, σε ανύποπτο χρόνο, να μιλήσω, αλλά και να παρακολουθήσω σε σεμινάρια τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ταξίαρχο κ. Μανώλη Σφακιανάκη, ο όποιος θα είναι αύριο στην Επιτροπή μας, για να μας ενημερώσει, για το τι γίνεται στο διαδίκτυο με την παιδική πορνογραφία και τη σεξουαλική κακοποίηση. Με όσα έχω δει ως τώρα και με όσα έχει πει και θα μας πει προφανώς και αύριο, τα πράγματα είναι σοκαριστικά.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι οι προβλεπόμενες ποινές δεν λειτουργούν αποτρεπτικά. Δεν θα μπω εγώ στη λογική να παραθέσω, τι συμβαίνει στις άλλες χώρες. Αντιλαμβάνομαι ότι στη νομική θεωρία τίθεται ένα ζήτημα, για το εάν τιμωρούμε το θύτη γι’ αυτό που είναι ή για την πράξη του, αυτή καθ’ αυτή, και περιμένουμε να σωφρονιστεί και να μην το ξανακάνει.

Είναι σίγουρα δύσκολο να καταλήξουμε σε μια συγκεκριμένη απόφαση. Η πραγματικότητα είναι, όμως, ότι δεν υπάρχει χειρότερο έγκλημα από τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Επιτρέψτε μου να πω ότι και ο όρος σεξουαλική κακοποίηση δεν είναι πολιτικά ορθός, διότι το σωστό είναι βιασμός. Είναι βιασμός σώματος και ψυχής, ο οποίος αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στο παιδί, που θα το υποστεί.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, είναι προφανές ότι συζητάμε ένα θέμα, το οποίο δεν προσφέρεται για πολιτική ή κομματική εκμετάλλευση. Πιστεύω ότι υπάρχουν περιθώρια για ακόμη πιο αυστηρές ποινές. Ίσως το Υπουργείο να κάνει στο άμεσο μέλλον μια δική του μελέτη, μια δική του εκτίμηση και να προχωρήσει σε ευρύτατο διάλογο, προκειμένου να επιβάλλονται ποινές που να ανταποκρίνονται σε εγκλήματα, που ούτε καν κακουργήματα μπορούν να χαρακτηριστούν, γιατί είναι κατά πολύ χειρότερα.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι οδηγίες της Ε.Ε. αφήνουν τα περιθώρια στα κράτη – μέλη να αποφασίζουν τα ίδια, για το πώς θα επιτυγχάνουν τους στόχους που τίθενται.

Συνεπώς, θα μπορούσε το Υπουργείο να είναι και πιο τολμηρό στις ποινές που επιβάλλονται. Θα μπορούσε λ.χ. το Υπουργείο να εισάγει κάποια στιγμή ρυθμίσεις, έτσι ώστε η Αστυνομία και η αρμόδια Διεύθυνση της Αστυνομίας να έχει άμεση ενημέρωση για την έκβαση της υπόθεσης κάποιου δράστη, αφού τον έχει παραδώσει, βεβαίως, στον εισαγγελέα.

Ένα άλλο θέμα, το οποίο θα μπορούσε, ενδεχομένως, να ρυθμισθεί είναι και ο ισόβιος έλεγχος για τους παιδεραστές και μετά την αποφυλάκισή τους.

Εμείς, πάντως, αναγνωρίζουμε ότι το παρόν νομοσχέδιο βελτιώνει την υπάρχουσα νομοθεσία και λαμβάνει υπόψη του και τις νέες εξελίξεις στην τεχνολογία και το διαδίκτυο και προσπαθεί να ανταποκριθεί σε αυτές. Υπ’ αυτή την έννοια, εμείς δεν είμαστε αντίθετοι, αλλά σε κάθε περίπτωση επιφυλασσόμαστε για την τελική μας τοποθέτηση στην Ολομέλεια.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: