ΣΥΡΙΖΑ : Δελτία Τύπου 28/03/2014 [ 10:23-11:28-13:33-15:10-16:14-16:42-19:28 ]


ΣΥΡΙΖΑΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Βουλευτή Αττικής

και υπεύθυνου Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

«Εργασιακό Νταχάου» η Ελλάδα
Πρωτόκολλο παράδοσης της χώρας στους δανειστές το νέο Μνημόνιο

Με το νέο Μνημόνιο, κυβέρνηση και Τρόικα μετατρέπουν τη χώρα σε ένα απέραντο «εργατικό Ελντοράντο» χωρίς αρχές, χωρίς κανόνες, χωρίς έλεγχο, χωρίς προστασία, χωρίς κοινωνική νομιμοποίηση!
Στόχος κυβέρνησης και δανειστών είναι ο εργαζόμενος-είλωτας, ο συνταξιούχος-ζητιάνος, ο μικρομεσαίος-διωκόμενος, ο αγρότης-πένητας.
Κυβέρνηση και Τρόικα προωθούν τον πιο ακραίο, επιθετικό, αναχρονιστικό νεοφιλελευθερισμό στη Διοίκηση και τις Εργασιακές Σχέσεις.
Δημιουργούν ένα κράτος-«παρία» («rogue») με τον βίαιο ακρωτηριασμό του, την κατάργηση των βασικών κοινωνικών υποδομών και την παράδοση πολλών κρίσιμων κρατικών λειτουργιών στο ιδιωτικό νομαδικό κεφάλαιο.

Στον τομέα των Εργασιακών Σχέσεων ολοκληρώνεται η επίθεση που δεν έχει προηγούμενο στον πλανήτη, αφού το νέο Μνημόνιο:
-Επιβάλλει το σύστημα του καθαρού κατώτατου μισθού («single minimum wage system») χωρίς προσαυξήσεις και επιδόματα λόγω σπουδών, οικογένειας, προϋπηρεσίας κ.ά.
-Καταργεί την παραδοσιακή διμερή εργασιακή σχέση (εργοδότης-εργαζόμενος) και τη μετατρέπει σε τριμερή (εργοδότης-Εταιρία Ενοικίασης (ΕΠΑ)-εργαζόμενος), στα πλαίσια της οποίας ο εργαζόμενος ουδέποτε θα δημιουργεί δικαιώματα.
-Μειώνει στο μισό τις επικουρικές συντάξεις προαναγγέλλοντας την κατάργησή τους και εφαρμόζοντας τη «ρήτρα θανάτου» (άρθρο 42 ν.4052/2012*) και άλλες απάνθρωπες αρχές για σύγχρονο ευρωπαϊκό σύστημα συντάξεων.
-Καταργεί ασφαλιστικές εισφορές στα πλαίσια της εξίσωσης μισθών και εισφορών με τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία (ν. 4046/2012, σελ. 713) στερώντας πολύτιμους κοινωνικούς πόρους από τα Ταμεία σε μία περίοδο προϊούσας κατάρρευσης του ασφαλιστικού συστήματος με επιλογή δανειστών και κυβέρνησης.
-Καταργεί επιδόματα δεκαετιών (γάμου, τέκνων, μητρότητας, στράτευσης κατάρτισης κ.ά.) που στήριζαν οικονομικά τα μέλη των πιο φτωχών οικογενειών.
Το νέο Μνημόνιο είναι εχθρικό ανακοινωθέν. Δεν έχει καμία σχέση με τους πόθους και τις ελπίδες του περήφανου λαού μας.
Το νέο Μνημόνιο είναι το αγγελτήριο θανάτου για τον άνεργο, τον εργαζόμενο, τον συνταξιούχο, τον μικρομεσαίο, τον ελεύθερο παραγωγό, τη νεολαία μας, γιατί:
-Απαξιώνει δραματικά την τιμή της εργατικής δύναμης.
-Προαναγγέλλει το κραχ στα Ταμεία.
-Προετοιμάζει την κοινή γνώμη για την αδυναμία καταβολής των συντάξεων στο προσεχές μέλλον.
-Μειώνει στο μισό τις επικουρικές συντάξεις.
-Καταργεί ό,τι απέμεινε από το Ελληνικό Εργατικό Δίκαιο των αγώνων, των θυσιών και του αίματος.

Το νέο Μνημόνιο είναι η μαχαιριά στην καρδιά της περήφανης χώρας μας. Είναι η «δολοφονία» του λαού μας. Είναι η «ταφόπλακα» για την ανάπτυξη. Δεν πρέπει να ψηφιστεί και δεν θα ψηφιστεί.

 


Ο περήφανος λαός μας δεν πρέπει να παρασυρθεί από τις εικονικές και ανώδυνες διαφοροποιήσεις σε επιμέρους κεφάλαια του Μνημονίου, ούτε να δελεαστεί από το μοίρασμα των ψιχίων του «πλεονάσματος του αίματος».
Ο ελληνικός λαός, με περηφάνια και αξιοπρέπεια, δεν πρέπει να δεχτεί την απόλυτη καταστροφή του, κυρίως της νέας γενιάς!
Ο Μάιος της ανατροπής και της ελπίδας, της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας, της επανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας πλησιάζει!
Το μήνυμα θα είναι βροντερό και αδυσώπητο!
28/3/2014

 

 

________________________________________________________________________________________

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Πόση διαφθορά χωράει στο Πολυνομοσχέδιο της Κυβέρνησης, κύριε Σαμαρά και κύριε Αθανασίου;

Στο διοχετευθέν σε Μέσα Ενημέρωσης αλλά μη κατατεθέν στη Βουλή κείμενο του πολυνομοσχεδίου που η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει εκβιαστικά στη Βουλή, θέτοντας τους βουλευτές προ του διλήμματος «ναι ή όχι» σε άρθρα-μαμούθ, που πολλοί δεν θα προλάβουν ούτε να διαβάσουν (και εκ των υστέρων θα ισχυρίζονται ότι «δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν»), περιέχονται, στο Τμήμα που αφορά το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διατάξεις που θα οδηγήσουν σε παραγραφή σωρεία ποινικών υποθέσεων διαφθοράς μεγάλης κλίμακας στη χώρα μας, ακυρώνοντας την προσδοκία λογοδοσίας και απόδοσης ευθυνών, που τρέφουν οι πολίτες.

Πρόκειται για τις διατάξεις με τις οποίες επιδιώκεται η «πλημμεληματοποίηση» της δωροδοκίας και δωροληψίας υπαλλήλου (άρθρα 235 και 236 Π.Κ.), η οποία, σύμφωνα με την εισαγόμενη ρύθμιση, εάν η πράξη για την οποία δίδεται το «δώρο» (άλλως η μίζα) δεν αντίκειται στα καθήκοντα του υπαλλήλου, θα τιμωρείται μόνον σε βαθμό πλημμελήματος (και επομένως θα υπόκειται σε πενταετή παραγραφή), ανεξαρτήτως ποσού.

Αυτό σημαίνει ότι, με τη δημοσίευση του Νόμου, την επόμενη εβδομάδα, θα οδηγηθούν σε παραγραφή πλείστες υποθέσεις που αφορούν μίζες και δώρα άνω των 120.000 ευρώ, ακόμη και εκατομμυρίων ευρώ, αν κρίνεται ότι η πράξη για την οποία δόθηκαν «δεν αντίκειται στα καθήκοντα του υπαλλήλου, αλλά απλώς ανάγεται σε αυτά».

Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτουν πλείστες υποθέσεις αρμοδιότητας των Οικονομικών Εισαγγελέων, των Εισαγγελέων Διαφθοράς, αλλά και πολύκροτες υποθέσεις που έχουν οδηγήσει στο ακροατήριο ή στην ειρκτή πολλά γνωστά και μη εξαιρετέα πρόσωπα.

Σε ποινικές υποθέσεις όπως οι εξοπλιστικές συμβάσεις και η Siemens, που ακόμη εκκρεμούν, αλλά και σε άλλες, που έχουν τελεσιδικήσει, θα αρκεί η πράξη για την οποία δόθηκε η μίζα να ενέπιπτε «στη διακριτική ευχέρεια» εκείνου που την έλαβε, ώστε να οδηγηθούν στην παραγραφή ή να υποβιβασθούν σε πλημμελήματα, μείζονες υποθέσεις μεγίστου ποινικού, δημοσίου και δημοσιονομικού ενδιαφέροντος, που σήμερα απασχολούν τη Δικαιοσύνη ως κακουργήματα, τιμωρούμενα με κάθειρξη.

Η Κυβέρνηση, χωρίς αιδώ, εξυπηρετεί το κατεστημένο της διαπλοκής, τους κομματικούς και κρατικούς μιζαδόρους και τους επαγγελματίες-επιχειρηματίες διαφθορείς, των οποίων οι υποθέσεις εκκρεμούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αγνοεί τις επιστημονικά τεκμηριωμένες επισημάνσεις που έχουν εγκαίρως διατυπωθεί, ακόμη και στο πλαίσιο της συντομότατης δημόσιας διαβούλευσης και προχωρεί ολοταχώς σε εκκαθαρίσεις ποινικών μητρώων για να αποδώσει λευκά στην κοινωνία τα αγαπημένα της παιδιά, αλλά και για να δώσει το πράσινο φως στους νέους επίδοξους και μαθητευόμενους διαφθορείς και μιζαδόρους ότι δεν κινδυνεύει η προσωπική τους ελευθερία.

Μένει να μας απαντήσουν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Αθανασίου: ποιο δημόσιο συμφέρον εξυπηρετείται από την άφεση αμαρτιών σε επίορκους μεγάλης κλίμακας;

Στα χρονικά της μνημονιακής εκτροπής, οι διατάξεις αυτές καταγράφονται στις μελανότερες σελίδες, όχι μόνον ως καταρράκωση κάθε έννοιας χρηστής διοίκησης και κράτους δικαίου, αλλά, κυρίως, ως μία από τις πλέον κραυγαλέες παρεμβάσεις σε εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις. Παρεμβάσεις στις οποίες, δυστυχώς η Κυβέρνηση επιδίδεται κατ’ επάγγελμα, σώζοντας «ημετέρους» με τροπολογίες-ντροπολογίες (αμνηστία σε τραπεζίτες, αναστολή ποινικών διώξεων και δικών των διοικήσεων ΔΕΚΟ, ακαταδίωκτο μελών ΝΣΚ, χορήγηση προνομίων απορρήτου στον διωκόμενο Πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, ασυλία ειδικού διαχειριστή της ΕΡΤ, ασυλία διοικήσεων αγροτικών συνεταιρισμών, ΛΑΡΚΟ, μελών ΤΑΙΠΕΔ κλπ, κλπ).

Πρόκειται για ενέργεια που συνιστά ευθεία παραβίαση του Συντάγματος, για την οποία δεν θα αδιαφορήσει η Ιστορία, όταν αποδοθούν, όπως πρέπει, οι ιστορικές, πολιτικές, ποινικές και αστικές ευθύνες για την μνημονιακή λεηλασία της χώρας και του λαού.

28/3/2014

______________________________________________________________________________________

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο

 

Με τη συνήθη διαδικασία των εκβιασμών στους βουλευτές της και απαξίωσης των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, η κυβέρνηση καταθέτει άλλον έναν μνημονιακό οδοστρωτήρα των εργασιακών δικαιωμάτων και της παραγωγικής βάσης της χώρας.
Δεν σηματοδοτεί το “τέλος” του μνημονίου, αλλά τη συνέχειά του με ακριβώς τους ίδιους όρους εσωτερικής υποτίμησης, λιτότητας και ισοπέδωσης των εργαζομένων. Συνιστά το πρώτο μέρος της αποτύπωσης της συμφωνίας με την τρόικα, με το δεύτερο μέρος να έρχεται μετά τις ευρωεκλογές για να διαλύσει οριστικά κάθε ψευδεπίγραφη εικόνα αισιοδοξίας και ανάκαμψης.

Δεν μπορούν, όμως, άλλο να κρύψουν ότι η μόνη τους δέσμευση είναι απέναντι στους δανειστές και στα μνημόνια, αδιάφοροι για τις ανάγκες της κοινωνίας και τα δικά της συμφέροντα.

 

28/3/2014

TO ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

_________________________________________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Για τις νέες ρυθμίσεις σχετικά με το φρέσκο γάλα

Παρά τις δηλώσεις του αρμόδιου Υπουργού κ. Τσαυτάρη περί εύρεσης συμβιβαστικής λύσης, το προσχέδιο του πολυνομοσχεδίου που δόθηκε στη δημοσιότητα επιβεβαιώνει την πιστή υπηρέτηση των συμφερόντων των πολυεθνικών και του καρτέλ γάλακτος. Το τελειωτικό χτύπημα στον κλάδο της κτηνοτροφίας είναι προ των πυλών.
Η ένδειξη «φρέσκο γάλα» εξαφανίζεται και με τεχνάσματα επαφίεται στις γαλακτοβιομηχανίες να αποφασίζουν και να επιβάλουν σε παραγωγούς και καταναλωτές τις προδιαγραφές που τις εξυπηρετούν. Επιπλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος να κατακλυστεί η ελληνική αγορά από εισαγόμενο γάλα.
Το εφεύρημα του «γάλακτος ημέρας» με διάρκεια κατανάλωσης δύο ημερών, στην ουσία αποκλείει την πρόσβαση των γαλακτοπαραγωγών στις αγορές των μεγάλων αστικών κέντρων, ιδίως των μικρών παραγωγών απομακρυσμένων περιοχών και όσων δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα δίκτυα συλλογής των γαλακτοβιομηχανιών
Η επί της ουσίας απόλυτη εναρμόνιση της κυβέρνησης με τις επιταγές της Τρόικας θέτει προ των ευθυνών τους τόσο τους φωνασκούντες όλο το προηγούμενο διάστημα βουλευτές της συμπολίτευσης, όσο και τον αν. Υπουργό κ. Χαρακόπουλο που απειλούσε με παραίτηση, απέναντι στην επικείμενη καταστροφή της ελληνικής κτηνοτροφίας.
28/3/2014
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

___________________________________________________________________________________________

Ανακοίνωση Τμήματος Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ:
«Η κυβέρνηση, με βιασύνη προωθεί το ξεπούλημα των λιμανιών.
Με διαδικασίες fast track, η θεσμοθέτηση της ΡΑΛ».

Ο Υπουργός Ναυτιλίας, πρόσφατα είχε δεσμευτεί, ότι η ρύθμιση για τη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (ΡΑΛ) θα εντάσσονταν στο Σχέδιο Νόμου για τα Τουριστικά Σκάφη, που εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τρίτη. Όπως φαίνεται, για μία ακόμη φορά, η κυβέρνηση δεν τήρησε τις δεσμεύσεις της.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή το Σαββατοκύριακο, επιχειρείται η θεσμοθέτηση της ΡΑΛ, με αντικειμενικό σκοπό την πώληση του Ο.Λ.Π. σε πρώτη φάση και των υπόλοιπων λιμανιών της χώρας, στη συνέχεια.
Από διατάξεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται ότι η κυβέρνηση δε θέλει να δημιουργήσει μία πραγματικά Ανεξάρτητη Αρχή, αλλά ένα φορέα βολέματος ημετέρων και εξυπηρέτησης των σχεδίων της.
Εκτός από το γεγονός, ότι η θεσμοθέτηση της ΡΑΛ είναι το όχημα για το ξεπούλημα των λιμανιών, ακόμα και η κυβέρνηση που πρότεινε τη δημιουργία της, επιχειρεί να τη θεσμοθετήσει, χωρίς καμία διαβούλευση και σε συνθήκες αδιαφάνειας. Γιατί άραγε τόση βιασύνη, για ένα θέμα τόσο κομβικό για την οικονομία της χώρας; Τι είναι αυτό που φοβίζει την κυβέρνηση και την τρόικα, στην προσπάθειά τους να τελειώσουν με την «υπόθεση» δημόσια λιμάνια και γενικότερα να εκποιήσουν τη δημόσια περιουσία, προς όφελος των δανειστών;
Η κοινωνία, οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής, που συνεπάγεται η πώληση των λιμανιών της χώρας. Έχουν αντιληφθεί, ότι η κυβέρνηση, εκποιεί δημόσια περιουσία για να πληρώσει τους δανειστές. Με τους αγώνες τους, θα αποτρέψουν αυτό το σχεδιασμό και θα καταργήσουν στην πράξη κάθε αδιαφανή μεθόδευση που επιχειρείται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πρωτοστατήσει να ανατραπεί η πολιτική του ξεπουλήματος της εθνικής δημόσιας περιουσίας και καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους φορείς του Πειραιά και τις Δημοτικές Κινήσεις, να αντισταθούν αγωνιστικά και να ανατρέψουν τη μνημονιακή πολιτική.

28/03/2014 Τμήμα Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ

_______________________________________________________________________________________

Ανακοίνωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

για τη σύνοδο του ΕΚΟΦΙΝ στην Αθήνα την Τρίτη 1/4

 

Tην Τρίτη 1/4 η κυβέρνηση ετοιμάζει άλλη μια σιδηρόφρακτη “γιορτή”, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ. Οι Υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ, θα επισκεφτούν τη χώρα για να χαιρετίσουν την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, να πανηγυρίσουν την πρόσφατη συμφωνία για την τραπεζική ένωση και να δώσουν ένα χέρι βοήθειας στον πρωθυπουργό, ενόψει των τριών εκλογικών αναμετρήσεων.

Όλα αυτά φυσικά, σε μια Αθήνα στην οποία για μια ακόμη φορά οι κλούβες των ΜΑΤ και όλο το οπλοστάσιο των δυνάμεων καταστολής θα αποκλείσει την πόλη.

Στον φανταστικό κόσμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης, δεν υπάρχει χώρος για τους νέους, τις νέες,  τους απολυμένους, τον κόσμο της επισφάλειας, τους εκατομμύρια ανέργους.

Η Γερμανία των oneeurojobs, η Ιταλία και η Ισπανία των εκατομμυρίων ανέργων, η Ελλάδα της ανθρωπιστικής κρίσης, είναι ψιλά γράμματα, μικρές παρενέργειες του άκαμπτου νεοφιλελεύθερου σχεδίου για τους λαούς της Ευρώπης.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα σε όσους και όσες βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες αυτού του σχεδίου στην ίδια τους τη ζωή.

Καλούμε κάθε νέο και νέα, τον κόσμο της επισφάλειας, των vouchers, τον κόσμο της εργασίας και τα συνδικάτα να συμμετέχουν στη συγκέντρωση την Τρίτη 1η Απρίλη, στις 5.30 στην Κλαυθμώνος.

Έφτασε ο καιρός να στείλουμε από τους δρόμους το μήνυμα στο νεοφιλελεύθερο προσωπικό της ΕΕ, ότι οι μέρες της ανατροπής τους έχουν ξεκινήσει.

Όλοι και όλες την Τρίτη 1/4, στις 5.30, στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Γραφείο Τύπου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ   28/03/2014

________________________________________________________________________________________

Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας και υπευθύνου της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας, για τις εργασιακές και ασφαλιστικές διατάξεις του πολυνομοσχεδίου:

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου με πραξικοπηματικές αντικοινοβουλευτικές, αντισυνταγματικές, αντιδημοκρατικές διαδικασίες, προσπαθεί με το πολυνομοσχέδιο να κατεδαφίσει ακόμα περισσότερο μισθούς, εργασιακά δικαιώματα, συντάξεις και κοινωνικές παροχές, ενώ φαίνεται ότι αφήνει για μετά τις ευρωεκλογές –για να αποφύγει την πολιτική συντριβή- τις πιο επώδυνες κρυφές συμφωνίες της για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και υπονόμευση του δικαιώματος της απεργίας.

Συγκεκριμένα, με το πολυνομοσχέδιο:

–       Μειώνονται δραστικά οι επικουρικές συντάξεις με αλλαγή του τρόπου υπολογισμού τους και με την μετατροπή της επικουρικής ασφάλισης σε κεφαλαιοποιητικό σύστημα με ατομικές μερίδες για κάθε ασφαλισμένο ξεχωριστά.

–       Δίνεται θανάσιμο χτύπημα στη δημόσια κοινωνική ασφάλιση με τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και την κατάργηση κοινωνικών πόρων της που συνολικά της στερούν σε ετήσια βάση πάνω από  3 δις ευρώ και ανοίγουν το δρόμο για ακόμα μεγαλύτερη μείωση των συντάξεων

–       Καταργούνται τα οικογενειακά επιδόματα και τα επιδόματα μητρότητας του ΟΑΕΔ προς τις οικογένειες εργαζομένων και στις εργαζόμενες σε περιπτώσεις λοχείας και τοκετού.

–       Επεκτείνεται και διευκολύνεται η εφαρμογή της ενοικιαζόμενης εργασίας και ανοίγει ο δρόμος για κατάργηση των τριετιών και συμπίεση όλων των μισθών προς τον ήδη μειωμένο κατώτερο μισθό, μέσω της μείωσης καταρχήν για τους προσληφθέντες μακροχρόνια ανέργους, των τριετιών τους κατά 50%

–       Ανοίγει το δρόμο για την πλήρη απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, μέσω της πιλοτικής εφαρμογής σε τρεις τουριστικές περιοχές.

–       Κατεδαφίζει τις εργασιακές σχέσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών και όποια προστασία τους από την ασυδοσία των σχολαρχών.

–       Προωθεί και νέες διαθεσιμότητες-απολύσεις στο δημόσιο τομέα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε παλλαϊκό ξεσηκωμό για να αποτραπεί η έγκριση από τη Βουλή του κυβερνητικού πολυνομοσχεδίου, που στην ουσία είναι ένα νέο βάρβαρο αντεργατικό και αντικοινωνικό μνημόνιο, προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων και του εγχώριου και διεθνούς οικονομικού κατεστημένου.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                       28/03/2014

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: