Το Κεντρί- 140314


Κεντρί-Θα έχουν μεγάλο πρόβλημα οι δημοσκοπίτες. Πώς αποτυπώνεις 16 νοματέους σε μια… στατιστική πίττα;

-Πώς είπατε; Α! Ναι είναι και το πρόβλημα των συμβούλων. Θα χτυπήσουμε χιλιάδες υποψήφιους. Πάρτι στο υπουργείο με τα έσοδα κατά κεφαλήν, όσο και με τις εκτυπώσεις ψηφοδελτίων.

-Α, και με τις ποσοστώσεις γυναικών, υπάρχει πρόβλημα. Εκεί η Βίβιαν μάλλον υπερέχει.

-Ο ΟΑΣΑ χαρακτήρισε παράνομο το δημοψήφισμα στην Κριμαία: Τι λέτε παιδιά; Σοβαρά; Παράνομο; Γιατί διακρίνω μια αποστροφή εσχάτως στα δημοψηφίσματα;

-Μπράβο, Αρσένη!Οχι μήν πάει ὁ νούς σας στο κακό: στόν Ευρωβουλευτή Κρίτωνα Αρσένη, αναφέρομαι. Ποὺ μὲ τροπολογία του κέρδισε την μάχη των σπόρων!

-Ειδικώτερα: Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κρίτων Αρσένης, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΦΤΕΙ η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που θα επέβαλε συνθήκες καθολικού μονοπωλίου των πολυεθνικών στην εμπορία των σπόρων στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

-Eνθυμείστε που είχαμε αναδείξει το γεγονός με την νοθεία στο μέλι: Ε, ο βουλευτής αναφέρθηκε σε αυτήν και κάλεσε τον Επίτροπο Υγείας κ. Μποργκ να παραιτηθεί.

-Παράνομη, λέει η Μόσχα, είναι η βοήθεια που στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ουκρανία! Σιγά σύντροφοι μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου.

-Α προπο, ο Ομπάμα έχει λέει πλήρη εμπιστοσύνη στον διευθυντή της CIA (μεγάλη η χάρη της). Τι να ‘λεγε ο έρμος, που όλα αυτά θυμίζουν τότε το ’79, που η Αμερική έμαθε την ανατροπή του Σάχη στην Περσία από τις εφημερίδες.

-Ξέρετε ποιος είναι ο αγαπημένος εσχάτως των ΜΜΕ; Ο Θεοδωράκης! Όχι ο Μίκης καλέ! Ο ΑΛΛΟΣ είναι. Του Ποταμιού. Που τον φουσκώνουν όπως μπορούν: Σαν την ΔΗΜΑΡ. Η οποία βρίκσται σε ελεύθερη πτώση. Που ‘σαι Κουβέλη μου που έλεγες πως θα γινόσουν άλλος!

-Είπα άλλος και θυμήθηκα τον διπλανό. Ψάχναμε και οι δύο για ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ!

-Φτηνό γάλα δεν έχει η Ελλάδα, είπε ο Σκορδάς, που αν δεν τον ξέρετε είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης, για τα γάλατα όπως φαίνεται. Και τι να κάνουμε τις διαπιστώσεις σας αγαπητέ; Αυτές τις κάνουμε και μόνοι μας. Με μια βόλτα στα super market. Εκεί σας πληρώνουμε για πράξεις, όχι διαπιστώσεις.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Στην Ιταλία, ακροδεξιά πολιτική δύναμη του βορρά, ονόματι Die Freiheitlichen («Υπέρμαχοι της Ελευθερίας») αγόρασε «ερωτικά παιγνίδια» με χρήματα που προορίζονταν για την κάλυψη των εκλογικών δαπανών των κομμάτων.

-Και γιατί παρακαλώ σας πείραξε ένας δονητής και άλλα δύο αντικείμενα; Για τα οποία εκδόθηκαν αποδείξεις; Εδώ ο ΓΑΠ αγόραζε σάουνες και άλλα γυμναστικά όργανα και βγάλατε τον σκασμό.

-Για να μην πως για τον Τσουκάτο που σας έδωσε 1 εκατομμύριο μάρκα και τα ψάχνετε ακόμη!

-Όχι, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ θα πως για το Κυπριακό και τον Αναστασιάδη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ. Καταλαβαίνετε, δεν θέλω να χαλάσω την ηρεμία των μπουγαδοκάναλων. ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ. Έχουν τόσα στο νου τους με το κοουτσάρισμα των δικών τους υποψηφίων.

-Και δεν μου λες Στουρνάρα. Γιατί να μην προχεύσει το ιδιωτικό Μέγαρο, όπως κάθε ιδιωτική επιχείρηση; Είναι κάτι διαφορετικό;

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Σήμερα στο ΙΝΤΕΑΛ (8 μ.μ. και 10 μ.μ.) Αγ.Νικολάου Πάτρα, είναι οι δύο προβολές της ταινίας της Μαρίας Ηλιου «Και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου», για την Μικρασιακή Καταστροφή. ΝΑ ΠΑΜΕ!

======================

-Δηλώνω υπεύθυνα ότι όλα τα ανωτέρω είναι ψυχαγωγικά, προϊόντα αχαλίνωτης φαντασίας, τα δε ονόματα και γεγονότα είναι συμπτωματικά, τυχαία, φανταστικά, ουδεμίαν σχέσιν έχοντα με την χώρα τής φαιδράς πορτοκαλέας.

Ο Κακεντρ(Ι)χής

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: