Χ.Α : Δελτία Τύπου 12/03/2014 [ 12:44-15:24-19:05-19:19 ]


Χρυσή Αυγή logo_sqΓιάννης Λαγός: Πιστός μέχρι τέλους στους Συναγωνιστές και στην Ιδέα

Νέα ενοχοποιητικά στοιχεία λοιπόν εις βάρος μου και εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Τα προσωπικά μου μηνύματα που αντάλλασσα με συναγωνιστές μου, με άτομα οικεία προς εμένα, με γνωστούς και φίλους.

Πάει η εμπλοκή μου στην δολοφονία στο Κερατσίνι, πάει και η εμπλοκή μου στο Πέραμα, πάνε τα οπλοστάσια πάνε και τα μαύρα χρήματα από επιχειρηματίες. Όλα αυτά έγιναν σκόνη και θρύψαλα. Έγιναν σκουπίδια σαν και τα αφεντικά τους. Για δολοφονία με έφεραν εδώ, τα μηνύματά μου για άσχετα θέματα βγάζουν τώρα στην φόρα.Γιάννης Λαγός: Πιστός μέχρι τέλους στους Συναγωνιστές και στην Ιδέα

Σε πόσο δύσκολη θέση είστε βρε ταλαίπωροι οσφυοκάμπτες του γραφικού υπουργού δημοσίας τάξης και του αστείου πρωθυπουργού; Πού έχετε καταντήσει; Δεν βρίσκετε ούτε ένα στοιχείo εις βάρος μου και καταφύγατε στα προσωπικά μου μηνύματα πριν από 7 και 8 μήνες. Χρησιμοποιήσατε σαν «επιβαρυντικό» το μήνυμα που μου έστειλε συναγωνιστής μου στο οποίο λέει ότι περιπολούν τα γραφεία μας για να μην τα σπάσουν… Κακό ε; Και το αφήνουν να αιωρείται έτσι, όταν ο άνθρωπος λέει ότι κατά τις 5:15 θα σπάσουμε, εννοώντας φυσικά ότι θα πάνε για ύπνο οι άνθρωποι.

Δεν δείχνουν τις απαντήσεις μου όμως τα σκουλήκια του σάπιου συστήματος. Δείχνουν σαν «ενοχοποιητικό» το μήνυμα που έστειλα στην Τ.Ο. Νίκαιας λέγοντας ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους, όπως τους έχω υποσχεθεί και ότι ποτέ δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη τους όσο κάνουν ότι πρέπει για το καλό της Χρυσής Αυγής.

Και γιατί πήγατε στα μηνύματα βρε ξεφτιλισμένα όντα; Και τώρα να με ρωτήσετε, πάλι την ίδια απάντηση θα δώσω. Πάντα θα είμαι στο πλευρό των συναγωνιστών μου. ΠΑΝΤΑ! Μέσα και έξω από την φυλακή, με όλες τις δυνάμεις μου.

Δίπλα σε αυτά τα παιδιά, σε αυτούς τους αγωνιστές της ιδέας μας και της πατρίδας μας. Σε αυτούς τους άντρες που από το υστέρημα τους, με κίνδυνο της ελευθερίας τους και της σωματικής τους ακεραιότητας μάχονται ενάντια στο κακό και στο απόλυτο σκοτάδι, που αποτελείτε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!

Οι γελοίοι και τιποτένιοι που απαρτίζετε τα γρανάζια ενός βρώμικου και σαθρού οργανισμού, που μυρίζει από το νεκρό σώμα που βρίσκεται σε αποσύνθεση.

ΝΑΙ. Πάντα θα είμαι δίπλα στους άντρες και τις γυναίκες της Χρυσής Αυγής. ΝΑΙ. Θα είμαι συνεχώς μαζί τους στα συσσίτια, στις δράσεις, στους αγώνες και στον δρόμο. Εκεί που γαλουχήθηκε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Θα είμαι πάντα δίπλα σε αυτούς τους υπερήφανους ανθρώπους που δεν δείλιασαν ούτε μια στιγμή. Δίπλα σε αυτούς που δεν μπορείτε να τους μοιάσετε ούτε στο μικρό τους νυχάκι. Γιατί πολύ απλά αυτοί είναι αετοί και εσείς είστε τα σκουλήκια. Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτά τα «επιβαρυντικά» στοιχεία. Γιατί για εσάς είναι επιβαρυντικό για κάποιον, να έχει πίστη και αφοσίωση στην ιδέα και τον Αρχηγό μας.

Γιατί απλά για εσάς είναι άγνωστες λέξεις. Ποτέ δεν τις μάθετε, ποτέ δεν θα τις εφαρμόσετε.

Και κάτι τελευταίο. Όταν με συνέλαβαν σαν υπεύθυνο για την δολοφονία του Κερατσινίου, ζήτησα από την πρώτη στιγμή της άρση των τηλεφωνικών μου συνομιλιών. Κάτι που θα αποδείκνυε αμέσως ότι δεν υπήρχε καμιά εντολή ποτέ για τίποτε.

Φυσικά αυτά τα ερπετά είχαν αρνηθεί, γιατί ήξεραν ότι είμαι αθώος.. Τώρα τι έγινε; Γιατί βγάζετε τα μηνύματα μου τόσων μηνών (8) πριν;

Άντε λοιπόν. Σας προκαλώ για ακόμη μία φορά. Φανερώστε τις συνομιλίες μου πριν από τα γεγονότα που με κατηγορείτε. Άντε σκουλήκια. Κάντε το αν τολμάτε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ
Πολιτικός κρατούμενος
Ελεύθερος Έλληνας

________________________________________________________________________________

Παρουσίαση υποψηφίου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου – Σάββατο 15 Μαρτίου, Ρόδος, 19:00

Οι παρουσιάσεις των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής που προωθεί η χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή απαντά με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου «Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο».Παρουσίαση υποψηφίου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου - Σάββατο 15 Μαρτίου, Ρόδος, 19:00

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 19:00 στην Ρόδο στο ξενοδοχείο Mediterranean(Οδός Κω 35-37, πλησίον Ενυδρείου).

Ομιλητές: Νίκος Μίχος, Δημήτρης Κουκούτσης

Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλοι οι μεγάλοι Δήμοι και Περιφέρειες της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι!

Σάββατο 15/3, Ρόδος, Ξενοδοχείο Mediterranean (Οδός Κω 35-37, πλησίον Ενυδρείου), 19:00

_________________________________________________________________________________

Με σενάρια επιστημονικής φαντασίας επιχειρούν να στοιχειοθετήσουν την “εγκληματική δράση” των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

 

Με σενάρια επιστημονικής φαντασίας επιχειρούν να στοιχειοθετήσουν την “εγκληματική δράση” των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

 

Όνειδος για την Δικαιοσύνη το απορριπτικό βούλευμα για την αποφυλάκιση των Συναγωνιστών Γερμενή και Ηλιόπουλου – Τους καταλογίζει… υπερφυσικές μαντικές ικανότητες!

 

Με Βούλευμα που εκδόθηκε πρόσφατα, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε την προσφυγή του Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης. Συγκεκριμένα, το Δικαστικό Συμβούλιο (αποτελούμενο από τρεις Εφέτες Δικαστές) έκρινε ότι ο Συναγωνιστής Γερμενής πρέπει να μείνει προσωρινά κρατούμενος διότι, εάν αφεθεί ελεύθερος, υπάρχει κίνδυνος να τελέσει νέα αδικήματα!

 

Ως αιτιολογία, το Συμβούλιο χρησιμοποίησε τον ισχυρισμό ότι: «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς»! Δηλαδή, όχι ότι διέπραξε αδικήματα ο ίδιος, ούτε ότι έδωσε εντολή ή διέταξε κάποιους άλλους να κάνουν εγκλήματα, ούτε ότι γνώριζε τα αδικήματα που έχουν τελέσει άλλοι, αλλά ότι γνώριζε τί επιδιώκουν (!) να πράξουν μέλη, στελέχη και οπαδοί (ναι, καλά διαβάσατε: οπαδοί) του κόμματος!!!

 

Πρόκειται για μία αιτιολογία κυριολεκτικά απίστευτη. Σίγουρα πρωτοφανή όχι μόνο για δικαστική απόφαση, αλλά ακόμα και για συλλογισμό μέσου ανθρώπου. Συνιστά ωμή παραδοχή έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων και απόλυτης συνταγματικής εκτροπής.

 

Πώς είναι δυνατόν ένας Βουλευτής να γνωρίζει τι επιδιώκουν, τι επιθυμούν ή σκέπτονται να πράξουν μέλη, στελέχη και οπαδοί; Να γνωρίζει τι επιδιώκει καθένα από εκατοντάδες χιλιάδες άτομα με τα περισσότερα εκ των οποίων δεν γνωρίζεται καν!!! Και εν πάση περιπτώσει, ποιο ποινικό αδίκημα συνιστά αυτό το γεγονός;

 

Οι δικαστικές αρχές ομολογούν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δικαιολογεί την άσκηση ποινικών διώξεων κατά των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που να τεκμηριώνει ότι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν διαπράξει κάποιο αξιόποινο αδίκημα και συγκεκριμένα ότι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

 

Είναι προφανές πια ότι η ανάκριση δεν αφορά την απόδειξη των στοιχείων που απαιτεί το άρθρο 187 ΠΚ για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης (δομημένη ομάδα με διαρκή δράση που επιδιώκει την τέλεση βαριών κακουργημάτων), αλλά την ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής, των Βουλευτών και των Στελεχών της.

 

Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι μετά από τόσους μήνες δικαστικών ερευνών, αφού έχει σχηματιστεί μία δικογραφία άνω των 20.000 σελίδων, οι δικαστικές αρχές δεν έχουν στα χέρια τους κανένα στοιχείο και προχωρούν έχοντας ως μοναδικό στόχο να εκτελέσουν τη διατεταγμένη υπηρεσία που τους ανατέθηκε από την Εκτελεστική εξουσία.

 

Γι’ αυτό και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν τόσο φαιδρές και ευτελείς δικαιολογίες για να κρατήσουν προφυλακισμένους τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Το κάνουν διότι έχουν πλήρη πολιτική κάλυψη από μία διεφθαρμένη κυβέρνηση που κατέλυσε το Σύνταγμα.

 

Οι ενέργειες αυτής της κλίκας επίορκων δικαστών δεν συνιστούν κίνδυνο για τη Χρυσή Αυγή, η οποία έχει στο πλευρό της τον ελληνικό λαό και θα βγει νικήτρια μέσα από τη συμμετοχή της σε νόμιμες εκλογικές διαδικασίες. Ούτε για τους Χρυσαυγίτες που είναι Έλληνες Εθνικιστές, αγνοί ιδεολόγοι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για το καλό της πατρίδος. Είναι όμως επικίνδυνες για το πολίτευμα, για τη δημοκρατία, για τους θεσμούς, για το εθνικό συμφέρον, για τα συμφέροντα του λαού.  Και γι’ αυτά τα εγκλήματά τους θα κληθούν να λογοδοτήσουν μια μέρα ενώπιον μιας ανεξάρτητης Δικαιοσύνης!

 

Υ.Γ.1 Να επισημανθεί ότι το Βούλευμα είναι τηλεγραφικό και έχει συνολικά έκταση μόλις δέκα σελίδων (μαζί με την πρόταση του εισαγγελέα, το κατηγορητήριο και τα άλλα τυπικά στοιχεία), ενώ σε παρόμοιες υποθέσεις η αιτιολογία και τα παρατιθέμενα αποδεικτικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την κατηγορία και τους λόγους προφυλάκισης, καταλαμβάνουν εκατοντάδες σελίδες!

 

Υ.Γ.2 Το Βούλευμα δεν αναφέρει τίποτε απολύτως για τον τέταρτο λόγο της προσφυγής, δηλαδή για το γεγονός ότι η απόφαση προφυλάκισης έφερε ημερομηνία 09-01, ενώ η απολογία έγινε στις 11-01! Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

ΒΙΝΤΕΟ –    http://www.youtube.com/watch?v=IPiYUqR7Mrw

_______________________________________________________________________________

Ουρά του Σαμαρά ο Σύριζα – Υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη

 

ΒΙΝΤΕΟ –     https://www.youtube.com/watch?v=x8qvIBS8XfQ

 

Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε για την απόφαση της Κ.Ο. του Σύριζα να ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής:

 

Σήμερα ο Σύριζα υπέγραψε και επίσημα την πολιτική του καταδίκη. Έγινε και επίσημα ουρά της μνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά στις παράνομες μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής.

 

Μεθοδεύσεις που πηγάζουν από ξένα κέντρα. Δεν είναι τυχαίες οι συναντήσεις προ ημερών του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Τσίπρα με τον επικεφαλής του σιωνιστικού λόμπυ των ΗΠΑ, Δαϋίδ Χάρρις, ο οποίος έδωσε ευθείες εντολές.

 

Θέλουν να φυλακίσουν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να περνούν χωρίς πλειοψηφία τα παράνομα μνημονιακά τους μέτρα. Μας πολεμούν, γιατί είμαστε η μόνη φωνή που αντιστέκεται στην ξενοκρατία«.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: