Κοινωνία αξιών : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11/03/2014 [ 16:16 ]


Δευτέρα, 10η Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ” ΚΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”

Την κοινή τους κάθοδο στις Ευρωεκλογές, με τη συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου, αποφάσισαν η “κοινωνία αξιών” και οι “Δημοκρατικοί”, μετά από συνεδρίαση των πολιτικών τους συμβουλίων το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η απόφαση ελήφθη ως συνέπεια και συνέχεια της πολιτικής συμφωνίας που επέτυχαν αρκετούς μήνες νωρίτερα και περιγράφεται αναλυτικά στο κείμενο θέσεων που επεξεργάστηκαν και συμφώνησαν τα δυο κόμματα.

Η πολιτική πλατφόρμα επί τη βάσει της οποίας “κοινωνία αξίων” και “Δημοκρατικοί” ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη Ριζική Πολιτική Μεταρρύθμιση της χώρας, προβλέπει μεταξύ άλλων τη διεύρυνση και συνεργασία με φορείς και στελέχη του ευρύτερου μεταρρυθμιστικού χώρου.

Για αυτό και τα ανώτατα όργανα των δυο φορέων έκριναν πως θα ήταν αντισυμβατικό και ενάντια στην κουλτούρα συνεργασιών που τους διέπει, να αγνοήσουν την προοπτική αναζήτησης συμμαχιών με πολιτικές δυνάμεις που θα ήταν πρόθυμες να ενστερνιστούν το κοινό πλαίσιο αρχών και αξιών τους.

Συνεπώς, έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των ψηφοδελτίων θα συνεχίσουν τις συζητήσεις με όμορους χώρους, με κεντρικό άξονα και σημείο εκκίνησης την κοινή πολιτική πλατφόρμα στην οποία έχουν συμφωνήσει.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: