ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ!!!


Σε μια ευημερούσα και «ανοιχτόμυαλη» κοινωνία είναι απολύτως φυσικό οι συγγραφείς-λογοτέχνες να ερίζουν ή να επαίρονται -ως επιβήτορες ενώ κάποιοι  άλλοι για την ομοφυλοφιλία τους. Επίσης σε μια χώρα που το βιοτικό επίπεδο βρίσκεται στο «ζενίθ» είναι φαίνεται εύλογο να βερύκιο-δημοσιογραφούν  πουλώντας «τρελίτσα» γραφικοί τυπάκοι, οι οποίοι μετά το σχολιασμό της «πληρωμένης» δημοσκόπησης τα «χώνουν» στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, που αντί προγραμματικών δηλώσεων, μας ενημέρωσε αρμοδίως για τους χιλιάδες …εραστές του και τον «επαγγελματισμό» του στο συγκεκριμένο «σπορ ».

Κάπου εκεί, μέσα στην ευωχία και την τρυφή μας, πληροφορούμαστε πως  κλασικός τύπος πασόκου βουλευτή, έπαιρνε έγγραφα υψίστης ασφαλείας, τα οποία χρησιμοποιούσε για λόγους καθαρά… «πατριωτικούς», όπως άκρως πειστικά μας ενημέρωσε. Ωστόσο εκρίθη «ένοχος» μεν, μη προφυλακισθείς δε, αφού αφέθηκε ελεύθερος έναντι του ευτελούς ποσού του 1.000.000 ευρώ, τα οποία δεν κατέβαλε μεν, αλλά και δεν συνελήφθη δε.

Στην ίδια χώρα αναμένουμε μετά βαΐων και κλάδων την καγκελάριο, για να ανακοινωθεί επισήμως το πλεόνασμα, ενώ έχουμε ήδη τον πρόεδρο της ίδιας χώρας-εταίρου που συνεχάρη μεν  το Γλέζο, αλλά δήλωσε «αναρμόδιος» για τα υπόλοιπα. «Ευτυχώς» στην ίδια χώρα απαιτούν τις «αποζημιώσεις» των ναζιστών, νεόκοποι εγχώριοι ναζί, αφού ως γνωστόν στη συγκεκριμένη χώρα «είσαι ό,τι δηλώσεις».

Στα πλαίσια δε του «πλουραλισμού» και του εκμοντερνισμού γνωστός δημοσιογράφος που κάνει κόμμα, αλλά δεν πάει στην ευρωβουλή, γιατί δεν ξέρει ξένες γλώσσες, μας καθησύχασε και μας «φώτισε» επιπλέον για τον ιδεολογικό προσανατολισμό του «ποταμού», αφού-λέει- «κλέβει» στοιχεία από την αριστερά και το φιλελευθερισμό. Προφανώς χρησιμοποίησε το ρήμα «κλέβω» για τον προοδευτικο-φιλελευθερισμό εν Ελλάδι ομιλώντας συνειρμικά και έχοντας κάτι υπόψη του ο συμπαθής δημοσιογράφος.

Τώρα που καταλάγιασε ο κουρνιαχτός του καρνάβαλου, με μόλις 60 κρούσματα ημι-κωματοειδούς  μέθης στο αγαπημένο Ρέθυμνο, καιρός ν’ ασχοληθούμε με τα «σοβαρά» θέματα. Λίγο κρασί, λίγο …ποτάμι, και τ’ αγόρι μου (μόνο μην πάρει χαμπάρι ο… Βερύκιος!!!

 

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: