Μ.ΙΑΤΡΙΔΗ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 05/03/2014 [ 12:55-16:03 ]


Μίκα Ιατρίδη Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ στο Ν. Δωδεκανήσου

Μίκα Ιατρίδη
Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ στο Ν. Δωδεκανήσου

Ρόδος,  5 Μαρτίου 2014

 

Μίκα Ιατρίδη για το αεροδρόμιο της Ρόδου: «Το πάρτι ξεπουλήματος συνεχίζεται αμείωτο».

 Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του Κρατικού Αερολιμένα Ρόδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Εγκαίρως, με επίκαιρη ερώτηση μου, τον Οκτώβριο του 2013, για τις πωλήσεις των μικρών αεροδρομίων των Δωδεκανήσων, είχα αναφέρει ότι τυχόν πώληση του αεροδρομίου της Ρόδου θα είναι εγκληματική για το σύνολο των νησιών μας.

Στην επίκαιρη ερώτηση ο αρμόδιος Υπουργός είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να πωληθούν ή να κλείσουν τα μικρά αεροδρόμια, αλλά είχε παραδεχτεί ότι το αεροδρόμιο της Ρόδου θα ιδιωτικοποιηθεί. Βέβαια, πρόκειται για τον ίδιο Υπουργό που πριν λίγο καιρό είχε πει ότι δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα διόδια.

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση ακολουθεί πειθήνια τις εντολές των δανειστών. Πουλά, έναντι εξευτελιστικών τιμημάτων, την περιουσία του ελληνικού λαού, τις πανάκριβες υποδομές στα λιμάνια και τα αεροδρόμια που έχει πληρώσει με τους φόρους του.

Η πώληση του αεροδρομίου της Ρόδου θα εξυπηρετήσει μόνο τον κερδοσκόπο – επενδυτή που θα το αγοράσει. Ξεκάθαρα πράγματα. Το παράδειγμα του «Ελευθέριος Βενιζέλος», το οποίο είναι ένα από τα ακριβότερα αεροδρόμια της Ευρώπης και το οποίο δεν καταβάλλει τους φόρους του στο ελληνικό δημόσιο, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Κλείνω με μια ερώτηση.

Ποιος κυβερνητικός βουλευτής, πρώην ένοικος της Ακτής Βασιλειάδη στον Πειραιά,  «πανηγυρίζει» ότι κατάφερε με τις ενέργειες του να απεμπλακεί το αεροδρόμιο του νησιού του από το ΤΑΪΠΕΔ, και άρα δεν θα ξεπουληθεί, αντίθετα η όποια ανάπτυξη του θα γίνει ως δημόσιο έργο, από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Αεροδρομίων;»

________________________________________________________________________________

Ρόδος,  5 Μαρτίου 2014

 

Μίκα Ιατρίδη: «Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει και κυβερνά».

 

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, σχετικά με την απόφαση του ΠΑΣΟΚ να διατηρηθεί ο ένας δήμος στα μεγάλα νησιά του Αιγαίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Αποδεικνύεται ότι το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει και κυβερνά και απλά, η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί.

Παρά το γεγονός ότι ως αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία, είχε καταγγείλει ότι ο νόμος Ραγκούση και το δόγμα «ένα νησί, ένας δήμος», θα ήταν καταστροφικό. Γεγονός που έχει αποδειχθεί και στην πράξη.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, έχουμε πει ότι τέτοια ζητήματα θα πρέπει να τα λύνει η ίδια η τοπική κοινωνία, με δημοψηφίσματα. Οποιαδήποτε άλλη λύση, εντάσσεται απλώς στον σχεδιασμό των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση και τα οποία έχουν χάσει κάθε επαφή τους με την κοινωνία».

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: