ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο διάσημος Αμερικανός πλαστικός Δρ. Paul Malcolm  με τον διαπρεπή Ελληνα πλαστικό Δρ Αθανάσιο Αθανασίου

Ο διάσημος Αμερικανός πλαστικός Δρ. Paul Malcolm με τον διαπρεπή Ελληνα πλαστικό Δρ Αθανάσιο Αθανασίου

Μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και τον τομέα της πλαστικής χειρουργικής αποτελεί η έναρξη συνεργασίας  του διάσημου Αμερικανού  πλαστικού χειρουργού  Δρ. Paul   Malcolm μετοιατρικόκέντρο Athens Beverly Hills Medical Group!

 Ο  Δρ. PaulMalcolm  είναι από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς στον κόσμο και βρέθηκε  στην χώρα μας πριν από λίγες ημέρες σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του  AthensBeverlyHillsMedicalGroup.

«Είναι μεγάλη τιμή για την χώρα αλλά και για εμάς, η αποδοχή εκ μέρους του Δρ. PaulMalcolm  της πρότασής   μας, να συνεργαστεί με την επιστημονική ομάδα   του AthensBeverlyHillsMedicalGroup»   τόνισε ο  επιστημονικός διευθυντής του κέντρου διαπρεπής Έλληνας πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Αθανασίου, ο  Δρ. PaulMalcolm, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Αμερικανικής Εταιρίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (AmericanSocietyforAestheticPlasticSurgeryASAPS) και είναι στην πρωτοπορία των πλαστικών χειρουργών σε ολόκληρο τον κόσμο.

 Μέσα από τη συνεργασία του αυτή, ο Δρ. PaulMalcolmθα ανταλλάσσει απόψεις και θα μεταλαμπαδεύει την εμπειρία του σε ζητήματα νέων χειρουργικών τεχνικών, νέων θεραπειών και τεχνολογικών καινοτομιών με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς του AthensBeverlyHillsMedicalGroup.

Να σημειωθεί ότι ο Δρ. PaulMalcolm, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους “BestDoctorsinAmerica”, “OrangeCountyTopDoctors” και “GuidetoTopDoctors”, με 42 χρόνια εμπειρίας και πολλές καινοτόμες χειρουργικές τεχνικές, θεωρείται ένας από τους πιο διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς στον κόσμο.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του διάσημου Αμερικανού πλαστικού χειρουργού με την επιστημονική ομάδα του AthensBeverlyHillsMedicalGroup, έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό και χειροκροτήματα τόσο από τα στελέχη του κέντρου, αλλά και τους παρευρισκόμενους στην κοπή της πίτας.

Από την πλευρά του ο διάσημος πλαστικός χειρουργός μιλώντας στην εκδήλωση, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις εγκαταστάσεις του  Κέντρου και μίλησε  με κολακευτικά λόγια για την αλματώδη πρόοδο και επέκταση των δραστηριοτήτων του AthensBeverlyHillsMedicalGroup.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΤΟ ATHENS BEVERLY HILLS MEDICAL GROUP

«Η νέα χρονιά έχει ξεχωριστή σημασία για εμάς, καθώς νέες ιατρικές ειδικότητες, τμήματα,  αλλά και νέες συνεργασίες με κορυφαίους στην ειδικότητά τους ιατρούς,  πρόκειται να εμπλουτίσουν τη δυναμική του AthensBeverlyHillsMedicalGroup, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του ασθενούς για υψηλού επιπέδου ιατρικές Υπηρεσίες» ανέφερε στην ομιλία του ο Δρ Αθανασίου μιλώντας για τις νέες προοπτικές του Κέντρου και κατέληξε.

« Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση ποιοτικών υπηρεσιών για την ομορφιά και  την υγεία, μας ωθεί σε νέες επεκτατικές δραστηριότητες τόσο εκτός Αττικής, όσο και εκτός Ελλάδος. Σύντομα για τα σχέδια μας αυτά, που σχεδιάζονται να πραγματοποιηθούν μέσα στο  2014,  θα υπάρξει ξεχωριστή αναλυτική ενημέρωση».

Το ATHENSBEVERLYHILLSMEDICALGROUP αποτελεί ένα πρωτοποριακό ιατρικό  κέντρο στη Γλυφάδα, που παρέχει, με την έμπειρη και εξειδικευμένη  επιστημονική του ομάδα,  ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την υγεία και την ομορφιά.

Μέσα σε σύγχρονες και μοναδικής αισθητικής εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 800 τ.μ. καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών, σε ειδικότητες όπως:

Ø  πλαστική χειρουργική

Ø  δερματολογία, αντιγήρανση

Ø  γυναικολογία – μαιευτική

Ø  αισθητική γυναικολογία

Ø  τμήμα μαστού

Ø  γαστρεντερολογία

Ø  καρδιολογία

Ø  γενική χειρουργική

Ø  αγγειοχειρουργική

Ø  ορθοπεδική

Ø  ουρολογία – ανδρολογία

Ø  γναθοχειρουργική

Ø  ωτορινολαρυγγολογία

Ø  ενδοκρινολογία

Ø  μεταμόσχευση μαλλιών.

Παράλληλα, λειτουργούν τμήματα αισθητικής, διαιτολογίας, συμβουλευτικής, lifecoaching και καλλυντικών.

www.abh-medicalgroup.com

Τηλ: 210 8949090

 

Advertisements
Αναρτήθηκε στις ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: