ΟΙΚΟΛ.ΠΡΑΣΙΝΟΙ : Δελτία Τύπου 20/02/2014 [ 17:28 ]


μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

μέλος του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

20/02/2014

 Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την ανεργία

Η ανεργία στη χώρα μας ξεπέρασε το 33%, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, και συνοδευμένη από την εντατική μείωση των εισοδημάτων, την άδικη υπερφορολόγηση και την υποβάθμιση του κοινωνικού κράτους, απειλεί την κοινωνική συνοχή.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του στην εκδήλωση με θέμα «Οι όψεις της ανεργίας και το στοίχημα της επιχειρηματικότητας» που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», αγνοώντας την παραπάνω πραγματικότητα τονίζει την «αποφασιστικότητα από τη μεριά της κυβέρνησης να ολοκληρωθούν οι όποιες μεταρρυθμίσεις», υπονοώντας την περαιτέρω απαξίωση των μισθών και των εργασιακών δικαιωμάτων.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι προτείνουμε μια εναλλακτική διακυβέρνηση οικονομικής, κοινωνικής, περιβαλλοντικής βιωσιμότητας της χώρας, με στόχο την πραγματική ευημερία των πολιτών και της κοινωνίας με έμφαση στην βιώσιμη παραγωγική ανασυγκρότηση, μέσω της μικρής κλίμακας και της μικρής παραγωγικής αλυσίδας και τη δημιουργία δικτύων κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι προτάσεις μας ήδη εφαρμόζονται σε άλλες χώρες, εξασφαλίζοντας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες: 6937038083

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: