Μ ΙΑΤΡΙΔΗ : ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ 20/02/2014 [ 16:11-16:54 ]


ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ

 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

MIKA1ΡΟΔΟΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Πειραιά, συμμετείχε η Βουλευτής Δωδεκανήσου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Ιατρίδη.

Άκουσε προσεκτικά τις εισηγήσεις του Προέδρου κ. Φραγκούλη, αλλά και των εκπροσώπων των κατά τόπους Σωματείων, όπου αναλύθηκαν για μία ακόμη φορά, τα χρονίζοντα προβλήματα των νησιών μας. Ιδιαίτερη αναφορά,  έγινε στα θέματα υγείας, παιδείας και ακτοπλοΐας, όπου η συνεχιζόμενη απομόνωση των νησιών, σε συνδυασμό με την χαρακτηριστική αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων, οδηγεί με ραγδαίους ρυθμούς τις νησιωτικές κοινωνίες σε μαρασμό.

Η κ. Ιατρίδη, δήλωσε επί του θέματος τα εξής:

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά, είναι διαρθρωτικής και δομικής  μορφής και βασίζονται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πολυμορφίας του νησιωτικού χώρου. Επομένως, αποτελεί μεγάλο σφάλμα, η συγκυριακής μορφής αντιμετώπιση κάθε ζητήματος. Προκειμένου λοιπόν να αντιμετωπισθούν, επιβάλλεται, οι πολιτικές που θα εφαρμοσθούν, να στοχεύουν στην επανεξέταση και διόρθωση των γενεσιουργών αιτιών και όχι των επιφανειακών. Προσωπικά, διαβεβαιώνω τον Πρόεδρο κ. Φραγκούλη και τους παριστάμενους εκπροσώπους των νησιών μας, ότι συνεχίζω να είμαι δίπλα τους και να παρεμβαίνω σε οτιδήποτε μου ζητηθεί.»

_________________________________________________________________________________

MIKA2Η Μίκα Ιατρίδη στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Διεθνούς Βιομηχανικής Ναυτιλιακής Ένωσης (W.I.M.A. – Worldwide Industrial & Marine Association).

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Διεθνούς Βιομηχανικής Ναυτιλιακής Ένωσης (W.I.M.A.- Worldwide Industrial & Marine Association) παρευρέθη η βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη.MIKA3

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες της Ένωσης και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για την προώθηση και επέκταση των δραστηριοτήτων των εταιρειών-μελών της, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αφού ευχαρίστησε το Δ.Σ. της Ένωσης για την πρόσκληση για δεύτερη συνεχή χρονιά, απευθυνόμενη στον Πρόεδρο κ. Άγγελο Δρακόπουλο, επεσήμανε ότι η λειτουργία της Ένωσης είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί η συνεργασία μεταξύ δυναμικών εταιρειών του κλάδου της ναυτιλίας και της βιομηχανίας μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας για νέα και καταρτισμένα στελέχη, τα οποία, λόγω της κρίσης, έχουν αναγκαστεί να αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: