Χ.Α : Δελτία Τύπου 18/02/2014 [ 15:17-16:44-17:51 ]


Χρυσή Αυγή logo_sqΝίκος Κούζηλος: Δίνουμε την μάχη για κάθαρση και για τους Έλληνες πολίτες του Πειραιά

Νίκος Κούζηλος: Δίνουμε την μάχη για κάθαρση και για τους Έλληνες πολίτες του Πειραιά

Ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά«, Νίκος Κούζηλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή δεν φοβάται να ανακοινώνει υπερήφανα τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες. Με τιμή δεχόμαστε το χρίσμα που μας προσφέρει ο Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει,σε αντίθεση με όλους τους άλλους υποψηφίους που αρνούνται να πάρουν το χρίσμα από τις πολιτικές τους παρατάξεις. Αρνούνται την πολιτική τους ταυτότητα, γιατί βλέπουν την πανωλεθρία να έρχεται.

Η «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά» όταν θα αναλάβει την διοίκηση του Δήμου θα προβεί σε λεπτομερείς λογιστικούς ελέγχους. Θα κάνουμε πράξη την λαϊκή απαίτηση για κάθαρση. Κάποιοι έχουν χάσει ήδη τον ύπνο τους. Ξέρουν ότι θα πραγματοποιήσουμε τον λόγο του Αρχηγού μας: «Οι κλέφτες φυλακή, τα κλεμμένα στον ελληνικό λαό«.

_______________________________________________________________________________

Εκβιάζει με απεργία πείνας ο ψευδομάρτυρας Στ΄: Δεν του έδωσαν αυτά που του τάξανε;

Εκβιάζει με απεργία πείνας ο ψευδομάρτυρας Στ΄: Δεν του έδωσαν αυτά που του τάξανε!

Πηγή: www.protothema.gr

Άλλη μία ένδειξη πως καταρρέει η στημένη σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής αποτελεί η… έκρηξη του ψευδομάρτυρα Στ΄, ο οποίος ξεκινά απεργία πείνας, αφού οι Αρχές του Δένδια δεν τήρησαν την συμφωνία για την «κατάθεσή» του.

Όπως είπε ο ίδιος στο protothema.gr οι δικαστικές Αρχές δεν δέχτηκαν το αίτημα του για δοσοποίηση της ποινής του και γι΄ αυτό ξεκινά απεργία πείνας.

Ο ψευδομάρτυρας που φωτογραφιζόταν με τον υπουργό του Σαμαρά, Βαρβιτσιώτη, εκτίει ποινή  φυλάκισης για χρέη και τώρα δηλώνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τα άκρα ωσότου ικανοποιηθεί το αίτημα του. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, είναι διατεθειμένος να διακόψει κι την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Λέει ο ίδιος: «Σταματάω και την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνω για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Αν οι Αρχές δεν δεχτούν το αίτημα μου για δοσοποίηση της ποινής μου,  δεν πρόκειται να σταματήσω. Δυστυχώς δεν έχω να πληρώσω σε μετρητά την ποινή μου. Μου ζητούν 5.000 ευρώ αλλά ειλικρινά δεν έχω να τα δώσω. Έχω κάνει αίτηση  από τις 14/11 όμως με διάφορα προσχήματα και αναβολές το δικαστήριο έγινε μόλις σήμερα. Αποφάσισαν λοιπόν να μην γίνει δεκτή η αίτηση μου. Δηλώνω λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου ότι μέχρι να δικαιωθώ δεν πρόκειται ούτε να πάρω τροφή, αλλά ούτε και τα φάρμακα μου. Αν δεν τα πάρω κινδυνεύω να πάθω θρόμβωση στη καρδιά».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, υποσχέθηκε στις Αρχές «νέες αποκαλύψεις», καθώς αν έβγαινε από την φυλακή θα ήταν σε θέση να δώσει ακόμα περισσότερα στοιχεία για την δράση της Χρυσής Αυγής. «Τους είπα ότι έχω στοιχεία και στον υπολογιστή μου και στο σπίτι μου, τα οποία αν βγω μπορώ να τους τα φέρω. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν το έλαβαν υπόψη τους. Προφανώς είχαν βγάλει τα συμπεράσματα τους».

Θυμίζουμε την «έγκυρη» κατάθεση του εν λόγω ψευδομάρτυρα:

Στις 11 Οκτωβρίου κατέθεσε ενώπιον των Ανακριτών ο τελευταίος, μέχρι σήμερα, ψευδομάρτυρας στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Παρά το γεγονός ότι κατέθεσε επώνυμα, τα ΜΜΕ τον αναφέρουν ως «προστατευόμενο μάρτυρα». Τούτο δε προκειμένου να αποκρυβεί από την κοινή γνώμη η πραγματική του ταυτότητα και κατ’ επέκταση το γεγονός ότι είναι προφυλακισμένος στις Φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα.

Ένα άτομο λοιπόν κατηγορούμενο για κακουργήματα και με προφανή πρόθεση να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το άτομο αυτό λοιπόν, ο Γ. Παπαγεωργίου, προβάλλεται από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, όπως και όλοι οι προηγούμενοι μάρτυρες, ως «αξιόπιστος», ως «μάρτυρας κλειδί» στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Αναφορικά με το ποιόν του συγκεκριμένου ατόμου αρκεί να αναφερθεί ότι τον Απρίλιο του 2013 του απαγορεύθηκε η είσοδος στα γραφεία μας για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο μάρτυρας αυτός λοιπόν, στην απεγνωσμένη προσπάθεια να βοηθήσει τον εαυτό του στις εμπλοκές που έχει με τη Δικαιοσύνη, ισχυρίζεται για το Κίνημά μας εν γνώσει του ψευδή γεγονότα. Σαν γνήσιος συκοφάντης δεν λέει τίποτε συγκεκριμένο, παρά μόνο αφήνει υπονοούμενα περί παράνομης χρηματοδότησης από εφοπλιστές, διακίνησης όπλων και σχέσεων με μπράβους της νύχτας. Μάλιστα, πονηρά σκεπτόμενος (προκειμένου να αποφύγει την υποβολή μηνύσεων σε βάρος του), δεν ισχυρίζεται ότι έχει προσωπική γνώση για τα όσα καταθέτει, αλλά χρησιμοποιεί φράσεις όπως «δεν έχω διασταυρώσει την πληροφορία», «θεωρώ ότι υπάρχει θέμα», «εικάζω ότι» κλπ.

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω αποσπάσματα από την κατάθεσή του, στα οποία μεταξύ άλλων λέει ότι υπήρχε φορτηγάκι που μετέφερε όπλα, αλλά αυτός δεν τα είδε ποτέ, παρά μόνο μια φορά είδε να μεταφέρονται έπιπλα για τα γραφεία μας! Μιλάμε για πραγματικά γελοίες μαρτυρικές καταθέσεις που σε κάθε άλλη περίπτωση θα παρείχαν υλικό άφθονου γέλιου αν δεν υπήρχε η ευθεία παρέμβαση της προδοτικής Συγκυβέρνησης στο έργο της Δικαιοσύνης. Ακολουθούν τα αποσπάσματα:

«Ερώτηση: Έχετε ακούσει οτιδήποτε για χρηματοδότηση της ΧΑ από ιδιώτες;

Απάντηση: Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου ονόματα δύο μεγάλων ελλήνων εφοπλιστών. Επί του παρόντος δεν επιθυμώ να τα αναφέρω γιατί δεν έχω διασταυρώσει την πληροφορία αυτή.

Ερώτηση: Έχετε ακούσει οτιδήποτε για διακίνηση οπλισμού χάριν των σκοπών της ΧΑ;

Απάντηση: «Πράγματι θεωρώ ότι υπάρχει θέμα διακίνησης όπλων από ορισμένους βουλευτές ή μέλη της ΧΑ. Τα όπλα αυτά θα χρησιμοποιούνταν εν καιρώ όπως αντιλαμβάνομαι.Κυρίως ήταν πιστόλια, ακουγόταν όμως και για τουφέκια τύπου Μ16.

Συνήθης τρόπος κάλυψης της μεταφοράς ή αποθήκευσης του οπλισμού αυτού ήταν φορτηγάκια ή ΙΧ με πλαστά στοιχεία κυκλοφορίας που μετέφεραν δήθεν ρουχισμό… Ένα τέτοιο όχημα εμφανίσθηκε και στη δική μας οργάνωση και γνωρίζω ότι το διαχειριζόταν ο Ηλίας Παναγιώταρος. Όταν το είδα εγώ ήταν κενό, γνωρίζω όμως ότι χρησιμοποιείτο σε πάρα πολλές διαδρομές για τις οποίες όμως δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Με αυτό το φορτηγό είχε γίνει μια μεταφορά επίπλων για τον εξοπλισμό των γραφείων μας. Εικάζω ότι υπάρχει ελαφρύς οπλισμός, αποθηκευμένος σε διάφορα σημεία, και αυτή η διαδικασία γίνεται με κεντρική εντολή και οπωσδήποτε σε γνώση της κεντρικής ηγετικής ομάδας».

Ερώτηση: Τι άλλο έχετε να προσθέσετε;

Απάντηση: «Θεωρώ ότι είναι άξιο διερεύνησης ζήτημα οι εκρήξεις που σημειώθηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου Ελευσίνας και Πειραιώς το 2012 και το 2013, μιας και οι δύο εκρήξεις έγιναν σε γραφεία που τυχαία υπεύθυνος ήταν ο Γιάννης Λαγός. Θεωρώ ότι ο τύπος εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκε παραπέμπει σε πρακτικές μπράβων της νύχτας και όχι αναρχοαριστεριστών».

Κι όμως. Αυτές οι αόριστες αναφορές που δεν λένε τίποτα συγκεκριμένο, χρησιμοποιούνται εν ριπή οφθαλμού από τα ΜΜΕ ω αδιάσειστα τεκμήρια ενοχής! Σε ό, τι αφορά τις δύο βομβιστικές επιθέσεις αρκεί να αναφέρουμε ότι έχουν υπάρξει αντίστοιχες αναλήψεις ευθύνης από γνωστές τρομοκρατικές οργανώσεις («Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-FAI» και «Μηδενική Ανοχή»).

___________________________________________________________________________________

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Kάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή είναι ένα χαστούκι στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας

Αρτέμης Ματθαιόπουλος: Kάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή είναι ένα χαστούκι στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας

Ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη«, Αρτέμης Ματθαιόπουλος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Οι θλιβεροί υπηρέτες του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» θεώρησαν προκλητική τη κάθοδο της Ελληνικής Αυγής στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η μόνη πρόκληση για τους Μακεδόνες συμπατριώτες μας είναι ότι αυτοί που μετέτρεψαν την Θεσσαλονίκη σε μια πόλη χωρίς πολιτισμική ταυτότητα, φτάνοντας μέχρι του σημείου να απεμπολήσουν μέχρι και τα ιερά σύμβολα της ελληνικότητας της, έρχονται τώρα να ζητήσουν τη ψήφο των Ελλήνων για να συνεχίσουν ανενόχλητοι να κλέβουν τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.

Δίνουμε την υπόσχεση πως η εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικέων προς το συνδυασμό μας, είναι για εμάς πάνω απ᾽ όλα μια ηθική δέσμευση να προβούμε σε πολιτική κάθαρση, για να πληρώσουν επιτέλους όλοι όσοι έκλεψαν τα δημόσια ταμεία και οδήγησαν έτσι στην ανέχεια και τη φτώχεια τον ελληνικό λαό.

Μακεδόνες και Μακεδόνισσες, κάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή είναι μια πράξη αντίστασης κι ένα χαστούκι στους υπηρέτες του κλεπτοκρατικού τόξου. Θυμηθείτε τη ρήση του Ίωνα Δραγούμη: Εάν σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει!

Ο αγώνας για μια ελεύθερη Ελλάδα συνεχίζεται και θα είναι νικηφόρος

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: