Θ ε σ σ α λ ι κ έ ς α τ ά κ ε ς !


«ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Πολίτες Καρδίτσας -07-02-2014»http://karditsa-city.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9055.html

 

Γράφει ο Θεσσαλός Καρδιτσοτρικαλινός Πολίτης Βάιος Φασούλας

 

Μπράβο, στα παιδιά της Καρδίτσας! Διευρύνετε τους ανατρεπτικούς στόχους σας. Δεν είναι μόνο οι πλειστηριασμοί. Ανοίξτε όλα τα μέτωπα: Της ανεργίας, της φτώχειας, της πείνας, της αυτοχειρίας, της «σύγχρονης» μετανάστευσης και άλλων παράγωγων της… δημοκρατικής αθλιότητας και του κομματικού ασύλου. Η Ελλάδα των κομμάτων πρέπει να  σ β ή σ ε ι  και μια Νέα Ελλάδα…, (όχι αυτή του κυρίου Σαμαρά που ξεπέρασε τον μακαρίτη Α. Παπανδρέου στη δημαγωγία…,) να βρεθεί στην πορεία που η Ιστορία και ο Πολιτισμός της τάξανε. Όλοι  οι λωποδύτες, οι κλέφτες, των τεσσαράκοντα ετών λαμόγια, δεμένοι χειροπόδαρα πρέπει να οδηγηθούν στην Πλατεία  Συντάγματος κι εκεί να περάσουν οι Πολίτες της Αθήνας…,(πέντε (5) εκατομμύρια Πολίτες φτάνουν και σε κάθε γδούπο που θα κάνει το σφυρί της δικαιοσύνης να τους φτύνουν και αφού θα τους έχουν δεσμεύσει όλα τα κινητά και ακίνητα κλεμμένα που έχουν παραχωρήσει σε πρώτους, δεύτερους και τρίτους των  σογιών τους, να τους αφήσουν λεύτερους.

Μετά, ας τολμήσουν να βγουν στο προεκλογικό πανηγύρι απαθέστατοι, αθώοι, άδειοι από νου και άδολοι σα να μην έγινε τίποτα, έτσι δείχνουν και είναι τρομερό όχι μόνο να τους βλέπεις αλλά και να το σκέφτεσαι που διεκδικούν και πάλι την ψήφο μας. Απλά πράγματα, Θεσσαλοί Πολίτες. Τι περιμένετε. Δώστε στη Θεσσαλία το πρόσωπο που τις αναλογεί. Ξεφυλλίστε λίγο την ιστορία, δείτε και αφουγκραστείτε τους μύριους αγωνιστές της που δόθηκαν για μας.

Παρεμπιπτόντως πληροφορούμαστε ότι από σήμερα, στα Τρίκαλα, τίθεται σε εφαρμογή ο αντικαπνιστικός νόμος (ντρέπονται να πούνε  φασιστικός νόμος, αλλά θα επανέλθουμε στο θέμα). Ο γράφων λέει πως δεν πρόκειται για την υγεία των Πολιτών αλλά για λεηλασία: «Φασιστικό σύστημα το ανάγνωσμα. Σαν δε ντρέπονται οι αχυράνθρωποι. Αλλά οι καπνιστές μπορούν να αντεπιτεθούν σταματώντας το κάπνισμα έστω για μια βδομάδα. Μπορούν! Φτάνει να το θέλουν. Ας μην ξεχνούν ότι είναι διπλά φορολογούμενοι Πολίτες!! Το λέει ένας πρώην επί σαράντα χρόνια καπνιστής. Μετά συζητάμε με τους ονάγρους και τις φασιστικές μεθόδους τους. Ντροπή τους».

Τα τοπικά κινήματα, όπως αυτά και αν λέγονται, οφείλουν να συμπεριλάβουν στις θέσεις τους και τους καπνιστές. Τους καταληστεμένους από το σύστημα και για ορισμένους στιγματισμένους. Ε ξου και η … απαγόρευση έχει φασιστικό και ρατσιστικό χαρακτήρα

 

«EΕ». Ελλάδα, Τρίκαλα, Φεβρουάριος 07  2014 pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: