Β. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 03/02/2014


Βουλή

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης

Βουλευτής Δωδεκανήσου – Νέα Δημοκρατία

                                                       3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ   2014

Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης Βουλευτής Δωδεκανήσου        Νέα Δημοκρατία

Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης
Βουλευτής Δωδεκανήσου Νέα Δημοκρατία

ΒΑΣΙΛΗΣ Α. ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ : «ΝΑ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ. ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΥΠΕΡΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο» – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ.

Επιστρέφοντας από την επίσκεψή του στην Αστυπάλαια ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την υπογραφείσα ερώτηση, από 41 βουλευτές  της Νέας Δημοκρατίας, ως προς την ανάγκη διόρθωσης του ύψους των προστίμων που προβλέπουν οι σχετικοί νόμοι σε περιπτώση εκπρόθεσμης καταβολής των φόρων.

» Έγκαιρα είχα επισημάνει,  στον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, τις υπερβολές στα πρόστιμα λόγω της μη έγκαιρης καταβολής των φόρων και την ανάγκη εξορθολογισμού των σχετικών ρυθμίσεων. Την περασμένη Πέμπτη ο ίδιος ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε στην Κ.Ο της Ν.Δ ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Η ερώτηση που υπεβλήθη, από τον βουλευτή Ηλείας κ. Ανδρέα Μαρίνο και  που συνυπογράφουμε σαράντα ακόμα βουλευτές,  αποσκοπεί ακριβώς στην γρηγορότερη υιοθέτηση κατάργησης κάθε υπερβολής σχετικά με τα πρόστιμα στην καθυστέρηση καταβολής της φορολογίας. Σκοπός πρέπει να είναι η έγκαιρη καταβολή του φόρου και όχι η είσπραξη υπέρμετρων προστίμων.»

Κατά την παραμονή του στην Αστυπάλαια ο βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού κ. Πανορμίτη Κονταράτο με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα του Δήμου, τις γενικότερες ανάγκες των κατοίκων του νησιού και την πορεία των έργων στο νησί. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη και τον Υφυπουργό κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο σχετικά με τα προβλήματα της Αστυπάλαιας.

Ο κ. Υψηλάντης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Αστυπάλαιας της Ν.Δ και να συζητήσει μαζί τους για θέματα που σχετίζονται με την τοπική οργάνωσης αλλά και ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας του νησιού.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο βουλευτής Δωδεκανήσου παρέστη στον πανηγυρικό εσπερινό στην Παναγία τη Φλεβαριώτισσα και παρακολούθησε τα αστυπαλίτικα έθιμα.

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: