ΚΑΛΕΣΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Μπουραντάς Δημήτρης

Κοινωνία ΑξιώνΑγαπητά μέλη, φίλες και φίλοι της “κοινωνίας αξιών”,

Ξεκινήσαμε, πριν από περίπου ένα χρόνο, ένα μακρύ, δύσκολο και ανηφορικό δρόμο, με εφόδια τις αξίες μας και την πίστη μας ότι μπορούμε να αποτελέσουμε την εναλλακτική πολιτική επιλογή για τους πολίτες, απέναντι στο πολιτικά χρεοκοπημένο σύστημα,που οδήγησε και συνεχίζει να οδηγεί την χώρα στην οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση, στην εθνική ανυποληψία και  στην χρεοκοπία αξιών.

Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε, χωρίς  λαϊκίστικες κορώνες και εντυπωσιασμούς, να ολοκληρώσουμε σχεδόν το πρόγραμμά μας, να επεκταθούμε οργανωτικά στους περισσότερους νομούς της Ελλάδος, να υλοποιήσουμε με μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις, αλλά και επικοινωνιακές δράσεις, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Περιφέρεια.

Με την σταθερότητα  των λόγων μας και τις στέρεες θέσεις μας, αυτό που πετύχαμε είναι η “κοινωνία αξιών” να θεωρείται ο εκφραστής του “κοινωνικού φιλελευθερισμού”, δηλαδή του “κοινωνικού κέντρου” στην Ελλάδα. Παράλληλα, πρωτοστατήσαμε με πράξεις στην ιδέα της συνεργασίας των υγιών πολιτικών δυνάμεων της χώρας, που έχουν κοινή ιδεολογική ταυτότητα, με την συνεργασία μας με τους Δημοκρατικούς.

Πλέον, έφτασε η ώρα να πάμε στο πρώτο μας Πανελλήνιο Συνέδριο, μέσα από το οποίο τα μέλη μας θα έχουν την δυνατότητα είτε να δηλώσουν υποψηφιότητα για τα όργανα του κόμματος, είτε να παρουσιάσουν τις απόψεις τους  αλλά και να λάβουν μέρος  στην ψηφοφορία για την εκλογή των οργάνων του κόμματος.

Το συνέδριο μας θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 10, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, από 11.00-16.00.

Καλώ όλα τα μέλη της “κοινωνίας αξιών”να στηρίξουν το συνέδριο μας και να συμμετάσχουν ενεργά στις διαδικασίες του, γιατί η συμμετοχή όλων μας είναι πολύτιμη.
Πιστεύω ακράδαντα ότι, η “κοινωνία αξιών” θα αναδειχτεί πιο δυνατή μέσα από τις διαδικασίες του Συνεδρίου, έτσι ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τον έντιμο αγώνα μας για την ανατροπή του παθογενούς πολιτικού κατεστημένου, για το κοινό καλό και για το μέλλον της πατρίδας.

Δημήτρης Μπουραντάς

Πρόεδρος της “κοινωνίας αξιών”

.
1synedrio

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: