Χὰ χὰ χά… Τὸν Ἀναγνώστου (GAP) τὸν ξέρατε;


Δὲν ξέρω ἐὰν ἡ παρακάτω εἴδησις ἀληθεύῃ:

 Μικρές διακοπές με κολύμπι και κανό – Με ψευδώνυμο στην Καρδαμύλη ο πρωθυπουργός 

Το ζεύγος… Αναγνώστου και την παρέα του περίμεναν να δουν την Παρασκευή το απόγευμα στο μικρό ξενοδοχείο στα Ριτσά της Καρδαμύλης και τελικά αντίκρισαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα και την προσωπική τους ασφάλεια. Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την Καρδαμύλη για ολιγοήμερες διακοπές, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έκανε βόλτα στη μανιάτικη κωμόπολη, ενώ το βράδυ συνέφαγε με τη σύζυγό του και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο στην ταβέρνα “Ελιές” μπροστά από το ξενοδοχείο που διαμένει. Φυσικά τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν ιδιαιτέρως αυξημένα, αλλά διακριτικά με σκοπό να μην προκαλέσουν τους υπόλοιπους επισκέπτες και να περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι. Ο πρωθυπουργός χθες έκανε την εμφάνισή του και πάλι στα Ριτσά για απογευματινό μπάνιο, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιδόθηκε και στο αγαπημένο του σπορ το κανό. Στην μυστικότητα της επίσκεψης συνέβαλε και η Ολλανδέζα σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργου Παπακωνσταντίνου Jacoline Vinke, η οποία ως συγγραφέας τουριστικών οδηγών φρόντισε να κάνει κράτηση για το πρωθυπουργικό ζεύγος και την ασφάλειά του σε άλλο όνομα για ευνόητους λόγους. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται στην περιοχή να βρεθεί και το ζεύγος Παπακωνσταντίνου, αφού υπήρχε κράτηση στο συγκεκριμένο όνομα. (Ἐλευθερία)

Καὶ γιατί νὰ μὴν ἀληθεύῃ;

Τέτοιο γέλιο πάντως, καιρὸ εἶχα νὰ κάνω.. 

Ὅταν ὁ πρωθυπουργὸς ἑνὸς κράτους κρύβεται ἀρχικῶς πίσω ἀπὸ ἑκατοντᾶδες ἀστυνομικούς, φρουρὲς καὶ φυσικὰ ψέμματα, εἶναι σίγουρα καμμένο χαρτί! 

Ἀλλὰ ὅταν περνᾶ στὰ ψευδώνυμα, τότε ἀρχίζω νὰ τὸν λυπᾶμαι… Δὲν εἶναι γιὰ κλάμματα… Δὲν εἶναι γιὰ φτύσιμο… Εἶναι μόνον γιὰ γέλια!!!

Νικήσαμε! Τὸ ξέρετε; Νικήσαμε, ἀλλὰ θὰ τοὺς πάρει ἀρκετὸ χρόνο γιὰ νὰ τὸ παραδεκτοῦν! Θὰ μᾶς φέρουν κάποιους ἄλλους στὸ πόδι τοῦ κουδουνισμένου, θὰ μᾶς ποῦν κι ἄλλα, πάρα πολλὰ ψέμματα, θὰ μᾶς κάνουν νὰ πιστέψουμε πὼς εἴμαστε ἐλέφαντες!

Ἀλλὰ ἐμεῖς ξέρουμε!

ΝΙΚΗΣΑΜΕ!!!! Εναι θέμα χρόνου (ὁ ὁποῖος παραμένει σχετικὸς ἐπὶ τοῦ συγκεκριμένου) νὰ γίνῃ καὶ εἰκόνα! ΝΙΚΗΣΑΜΕ Ἕλληνες!

Ἀπολαῦστε το!

Τώρα ἀρχίζει τὸ καλλίτερο!

Φιλονόη

Αναρτήθηκε στις ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: