Και πάλι μαζί


Φίλες και φίλοι, μου λείψατε και μάλλον και το Τόνοι και Πνεύματα έλειψε σε μερικούς αν κρίνω από τα 458 mail που έχουν φθάσει μέχρι τώρα .
Κατά την διάρκεια των διακοπών μου προσπάθησα να αποτοξινωθώ πλήρως από computer ,τηλεόραση και εφημερίδες ακούοντας μόνο ραδιόφωνο (μουσική και ελάχιστα από τα τοπικά νέα της Λακωνίας και μόνο)
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω κρατηθεί τόσο μακριά από τα τρέχοντα πολιτικά γεγονότα.
Πριν μεταβώ στη γενέτειρα είχα την ευκαιρία να φιλοξενηθώ από αγαπημένο φίλο στον Θεολόγο και στη συνέχεια μαζί με τις συζύγους μας να κάνουμε μια εκδρομή σε Μέτσοβο-Γιάννενα-Ζαγοροχώρια-Φαράγγι Βίκου και στη επιστροφή Μετέωρα Τρίκαλα κλπ.
Κάνω ιδιαίτερη αναφορά στα Τρίκαλα γιατί εδώ μετά από ραντεβού που είχαμε συναντηθήκαμε και γνωριστήκαμε εκ του σύνεγγυς (και όχι μόνο ιντερνετικά ) με ένα γνωστό ,από τα άρθρα του, στους αναγνώστες του ιστολογίου τον πολίτη Βάϊο Φασούλα.
Μαζί με τη σύζυγό του Μαρία μας κάλεσε όλους στο σπίτι του (ενώ το ραντεβού ήταν για ένα καφέ κάπου έξω οι δύο μας) μας κέρασε πρώτα την φιλοξενία ,την απλότητα και την ειλικρίνειά του και φεύγοντας μας χάρισε μαζί με τη φιλία του και μερικά από τα έργα του (βιβλία δικά του ή που τα έχει επιμεληθεί ο ίδιος.
Φίλε Βάϊε ,πολίτη(πόσοι θα τον ζήλευαν αυτό το χαρακτηρισμό)Βάϊε ,σ΄ευχαριστώ .
Είχα ακόμα προγραμματίσει να συναντηθώ στη Λακωνία με έναν άλλο ιντερνετικό φίλο,κι αυτός γνωστός σας από την αρθρογραφία του στο ιστολόγιό μας τον Μελέτη Μελετόπουλο(πατριώτης μου),αυτή η συνάντηση τελικά δεν πραγματοποιήθηκε διότι δεν συνέπεσαν οι χρόνοι των διακοπών μας…κάποια άλλη φορά Μελέτη.
Φθάνοντας στο χωριό μου μετά από ένα διήμερο τακτοποίησης άρχισε η απόλυτη χαλάρωση, βρήκα παλιούς φίλους ,την απλότητα που μας λείπει στις πόλεις, το να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα χωρίς το τυπικό κύριε με ξαναγύρισε χρόνια πίσω στα παιδικά μου χρόνια.
Βρήκα κι ένα φίλο που θα μας ….τροφοδοτεί με άρθρα σχόλια κλπ από την κοινωνία του χωριού μου ,θα προσθέσω προς τούτο μια ειδική ενότητα στο ιστολόγιο .
Κάποτε όμως και οι διακοπές τελειώνουν ή πλησιάζουν στο τέλος(αύριο πρωί ξαναρχίζει το μαγγανοπήγαδο) και τώρα σας γράφω πάλι μέσα από το πλοίο της Bluestar Ferries θέλοντας να σας ενημερώσω ότι από αύριο θα προσπαθήσουμε σιγά-σιγά να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας.
Ευχαριστώ τους φίλους που με mail μου ευχήθηκαν καλές διακοπές, τυχόν σχόλια που υπάρχουν σε άρθρα θα αναρτηθούν, άρθρα που μου έχουν στείλει οι αρθρογράφοι τους με mail θα αναρτηθούν εν καιρώ εφόσον εξακολουθούν να παραμένουν επίκαιρα.

Αναρτήθηκε στις ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: